Karl G-Point Dildo 18cm Black & Silver DreamLove

€ 22,90 € 18,39


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9167
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8435566040504
Εξερευνήστε τον κόσμο των front-και backdoor απολαύσεων με το υπέροχο, Karl G-Spot Stimulating Dildo, το νέο ομοίωμα πέους με σκληρό εσωτερικό πυρήνα double density της μοντέρνας συλλογής Black&Silver με την υπογραφή της DreamLove.

Πολυτελές και κομψό, σε υπέροχο μαύρο χρώμα, με ευέλικτη κίνηση και τέλειες αναλογίες, το Karl θα σας μαγέψει με τα αμέτρητα χαρίσματά του. Η ρεαλιστική του σχεδίαση, προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με την απαλή ματ επιφάνεια, την ομαλή υφή και τη βελούδινη αίσθηση, ενισχύουν τη φυσική του γοητεία, ενώ το υλικό διπλής πυκνότητας, με το οποίο είναι επενδυμένο – ένας σκληρός εσωτερικός πυρήνας για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και μια μία απαλή και μαλακή επίστρωση εξωτερικά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση - σας προσφέρει διπλάσια οικεία διασκέδαση.

Το ομοίωμα διαθέτει φυσικό, καμπυλόγραμμο σχήμα, με έναν ελαφρά κυρτό, στιβαρό άξονα, ο οποίος καταλήγει σε μία παχιά, εύκαμπτη, ιδιαίτερα μαλακή κεφαλή που μοιάζει με βάλανο πέους, ειδικά σχεδιασμένη να διευκολύνει τη διείσδυση και την ισχυρή διέγερση όλων των καυτών σημείων σας είτε παίζετε πρωκτικά είτε κολπικά, καθώς και μία βολβοειδή βάση στο κάτω άκρο του, η οποία εξασφαλίζει την άνετη εξαγωγή του dildo, όσο βαθιά και αν πάτε.

Το ομοίωμα Karl είναι κατάλληλο για σέξι παιχνίδια θερμοκρασίας.
Θερμάνετέ το - φτάνει τη θερμοκρασία του σώματος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – ή ψύξτε το, αν σας έλκουν οι πιο σκληρές διεισδύσεις, και αφεθείτε στη μαγεία του αγγίγματός του.

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ολισθηρή, βελούδινη σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.
Είναι αδιάβροχο για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα απολυμαντικό παιχνιδιών.
Για καλύτερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 18cm - διάμετρος: 3,5cm.

Δείτε επίσης

Silicone Realistic Dildo 15cm by Loving Joy
€ 28,90   € 25,90
Mr Dixx 19.50cm Dual Density by Dream Toys
€ 32,80   € 28,80
Mr Intense 10 Realistic Cock 18cm by DreamLove
€ 29,80   € 23,90
Mr Intense 9 Realistic Cock 17.80cm by DreamLove
€ 36,70   € 29,70
Real Rapture Dildo 23cm Natural by Toyz4Lovers
€ 49,80
Επιστροφή στην κορυφή