Original Crystal Wand Clear by LoveNectar USA

€ 48,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6991
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Ακρυλικό Γυαλί
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Μήκος 22,00 cm
Εταιρεία LoveNectar
Προέλευση U.S.A
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Αφυπνίστε τον αισθησιασμό σας και τονώστε τα καλά προστατευμένα hot spot σας με το υπέροχο Crystal Wand, το νέο, ερωτικό “πολυεργαλείο” με την υπογραφή της εταιρίας Nectar Products.

Κομψό, λιτό και ξεχωριστό, το Crystal Wand διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό - σε σχήμα S - ειδικά μελετημένο να προσαρμόζεται τέλεια στις φυσικές καμπύλες του σώματος και να φτάνει εύκολα και άμεσα στα καυτά ερωτικά σας σημεία, είτε στοχεύετε στο γυναικείο “ιερό σημείο”, το πολυθρύλητο G Spot, είτε στον αδένα του προστάτη, το ευαίσθητο ανδρικό P- spot, χαρίζοντάς σας έντονη σεξουαλική διέγερση και ονειρεμένους οργασμούς.

To Crystal Wand μπορεί να εισαχθεί και από τις δύο του άκρες, η μία είναι ελαφρώς στρογγυλοποιημένη και η άλλη λίγο πιο μυτερή, για να παιξετε με ό,τι προτιμάτε καλύτερα, και έχει κατασκευαστεί από ακρυλικό Lucite, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ασφαλές υλικό, ιδανικό για έντονη χρήση. Θα το πάραλάβετε σε μία πανέμορφη βελούδινη θήκη για διακριτική αποθήκευση. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα το βρείτε σε ένα υπέροχο μπορντώ χρώμα που θα σας ενθουσιάσει.

Το Crystal Wand είναι κατάλληλο για αρχάριους και έμπειρους χρήστες ερωτικών αξεσουάρ, για solo και couple play, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο ενδυνάμωσης των μυών του πυελικού εδάφους, είτε ατομικά είτε από επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές. Για βελτίωση της αίσθησης, αλλά και της ολίσθησης να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό της αρεσκείας σας.

Δείτε επίσης

Petite Sensations & Speed Plug Purple Rocks Off
€ 28,90
Gleaming Love Rose Gold Heart Medium by Dream Toys
€ 18,80
King Cock U-Shaped Small Double Trouble 13cm Vanilla by Pipedream
€ 28,90   € 24,80
Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 74,90   € 63,40
Flirts Anal Traning Kit Pink Dream Toys
€ 32,90   € 29,83
Επιστροφή στην κορυφή