Remote Booty Pleaser Prostate Stimulator Black by Dream Toys

€ 68,90 € 65,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8785
Είδος
Μήκος 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632671657
Ανακαλύψτε τη μαγεία της anal διασκέδασης και απολαύστε υπέροχα πρωκτικά παιχνίδια με τον εξαιρετικό Remote Booty Pleaser, τον νέο, ευέλικτο δονητή με χειριστήριο και την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και σαγηνευτικός, σε πολυτελές μαύρο χρώμα και ιδιαίτερη εργονομική σχεδίαση, ο Booty Pleaser, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωκτικός δονητής από άντρες και γυναίκες ή ως διεγερτικό για τον κόλπο και την κλειτορίδα από τις γυναίκες χρήστριες, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και στα δύο φύλα.

Ο άξονάς του είναι σχεδιασμένος να διεισδύει με ευκολία στο εσωτερικό του κόλπου ή στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού, αγκαλιάζοντας σφιχτά τον προστάτη, ενόσω η ανάγλυφη βάση του κάνει αισθησιακό μασάζ στην κλειτορίδα ή το περίνεο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γυναικείος δονητής πρωκτού, οπότε το κοντύτερο άκρο του είναι ιδανικό για τη διέγερση των χειλιών του αιδοίου.

Στα ατού του, το ευέλικτο, σχήμα του μελετημένο να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες της γυναικείας, αλλά και της ανδρικής ανατομίας, ο ισχυρός κινητήρες του, εφοδιασμένος με 9 διαφορετικά μοτίβα δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το αγαπημένο σας, αλλά και το ασύρματο χειριστήριό του, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα για αισθησιακά παιχνίδια με τον σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας. Παραχωρήστε του/της τον έλεγχο των οργασμών σας και παραδοθείτε αμαχητί στην ηδονή των αμαρτωλών απολαύσεων!

Ο Remote Booty Pleaser, είναι κατασκευασμένος από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία αφήνει μία μεταξένια, απαλή αίσθηση στο σώμα και το χειριστήριο από πλαστικό ABS. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος, για παιχνίδια και στο νερό.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρήση: Πατήστε το power button για ενεργοποίηση. Πατήστε εκ νέου για να αλλάξετε πρόγραμμα. Κρατήστε πατημένο το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα για απενεργοποίηση.

Φορτίζει πλήρως σε 1,5 ώρες, αποδίδοντας 1 ώρα συνεχόμενου παιχνιδιού.
Κατά τη φόρτιση το φωτάκι αναβοσβήνει. όταν είναι πλήρως φορτισμένο το φως παραμένει σταθερό
Μήκος: 11 cm. Διάμετρος: 2 cm

Δείτε επίσης

FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black Dream Toys
€ 36,80   € 28,73
Original Crystal Wand Bordeaux by LoveNectar USA
€ 48,90   € 28,90
Bubble Butt Player Starter Purple 10cm by ToyJoy
€ 15,90   € 14,80
'Driven by Desire' Butt Plug 9cm by Fifty Shades of Grey
€ 26,80
Ryder Butt Plug by Tantus
€ 39,80   € 34,90
Επιστροφή στην κορυφή