Fantasstic Vibrating Anal Plug with Cockring Black Dream Toys

€ 32,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8951
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102400
Ενδώστε στις “αμαρτωλές” απολαύσεις της backdoor διασκέδασης με το υπέροχο Vibrating Anal Plug with Cockring το νέο, δονούμενο πρωκτικό βύσμα με ενσωματωμένο δακτύλιο πέους από την αισθησιακή συλλογή Fantasstic της εταιρίας Dream Toys

Με σέξι, διακριτική σχεδίαση, αισθησιακό μαύρο χρώμα και άριστη λειτουργικότητα, το Vibrating Anal Plug with Cockring αποτελεί το απόλυτο must have item για τους απανταχού backdoor players, νεοεισερχόμενους και μη.

Στη μία πλευρά του παιχνιδιού είναι τοποθετημένη μία μικρή σε μέγεθος, πρωκτική σφήνα, με ελαφρά στρογγυλεμένη κεφαλή, ιδανική για άνετη διείσδυση και κεκλιμένο κυρίως σώμα, το σχήμα του οποίου αποτρέπει την πλήρη εισαγωγή στον πρωκτό, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια, ενώ στην άλλη πλευρά του υπάρχει ένας ελαστικός δακτύλιος πέους, τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στο μόριο ή τους όρχεις σας για να ενισχύσετε περαιτέρω το μέγεθος και τη διάρκεια της στύσης.

Με κάθε ώθηση των γοφών το plug κινείται δυνατά εμπρός-πίσω κάνοντας ηδονικό μασάζ στον προστάτη, ενώ οι δυναμικές δονήσεις (3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης) που ξεχύνονται από τον αποσπώμενο δονητή -τύπου σφαίρα (bullet vibrator) στο κάτω μέρος του, εύκολα ελεγχόμενες μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του, μεταφέρουν ακόμη πιο ισχυρά κύματα πάθους στα γλυκά backdoor σημεία σας στέλνοντάς σας στα ουράνια.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη και η σφαίρα από ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικά και λάτεξ.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλό λιπαντικό με βάση το νερό.
Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα αξεσουάρ της συλλογής σας.
Μήκος: 12 cm, διάμετρός: 3,4 cm
Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες (3x LR44).

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε πλέον τα παιχνίδια της νέας, φανταστικής συλλογής FantASStic της εταιρίας Dream Toys. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ισορροπημένη συλλογή με αξεσουάρ μεμονωμένα ή και σετ των 3 τεμαχίων, παιχνίδια διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, με δόνηση και χωρίς δόνηση, τα οποία θα σας συναρπάσουν με την ομορφιά και την χρηστικότητά τους.

Δείτε επίσης

Power X Ring Purple by ToyJoy
€ 5,90   € 4,30
Tri-Rings Set of 3 Blue by CalExotics
€ 10,90   € 7,50
Stay Hard Cock Rings Clear (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,70
Ramrod Vibrating Cock Ring and Ball Ring with Remote Black Dream Toys
€ 58,90   € 48,90
JoyRings Doughnut Cock Rings (3 Pack) Loving Joy
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή