OhMama! Curved Silicone Anal Plug Black DreamLove

€ 19,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9037
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Love Beads
Μήκος 12,50 cm
Εισαγόμενο 8,60 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,10 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565934699
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Βιώστε συγκλονιστικές εμπειρίες backdoor απόλαυσης με το υπέροχο Silicone Curved Anal Plug το νέο, ερωτικό item, σχεδιασμένο με τρεις ανατομικές, πρωκτικές χάντρες σιλικόνης, από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama της εταιρίας Dream Love.

Η θέση της κάθε μίας από τις τρεις χάντρες έχει μελετηθεί σχολαστικά και βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από την άλλη. Η σταδιακά αυξανόμενη διάμετρός τους - ξεκινούν από εκείνη με το μικρότερο μέγεθος και καταλήγουν σε εκείνη με το μεγαλύτερο –η κυρτή τους σχεδίαση και τέλεια ένωσή τους είναι μελετημένες ώστε να προσαρμόζονται άνετα και να αγκαλιάζουν άψογα τις καμπύλες του σώματός σας. Επιπλέον, η λαβή τύπου άγκυρα στη βάση τους προσφέρει στους χρήστες ένα αξιόπιστο κράτημα και έναν ασφαλή και εύκολο χειρισμό.

Εισάγετε τις χάντρες μία μία μέχρι εκεί που αισθάνεστε άνετα και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Κατόπιν απελευθερώστε κάθε χάντρα χωριστά για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Το Curved Anal Plug είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από υγιεινή, υποαλλεργική φιλική προς το σώμα σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ.
Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιήστε το πάντα μαζί με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Μία ιδιαίτερα προσιτή επιλογή για τους αρχάριους χρήστες - και των δύο φύλων- που θέλουν να δοκιμάσουν με ασφάλεια την εμπειρία του anal play

Συνολικό μήκος: 12,5 cm. Μήκος διείσδυσης : 8,6 cm. Διάμετρος 2,1 cm

Δείτε επίσης

Titus Prostate Massager Purple by Nexus
€ 58,70   € 49,70
Rear Assets Rose Gold Medium Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,90
Smooth Investigator Butt Plug Black by ToyJoy
€ 21,80   € 18,65
Twilight Booty Jewel Large by ToyJoy
€ 19,80   € 15,82
Flirts Curved Anal Training Kit Pink by Drem Toys
€ 34,90   € 29,88
Επιστροφή στην κορυφή