OhMama Silicone Butt Plug and Anal Chain Black DreamLove

€ 23,94


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9039
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 30,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565925932
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Αφεθείτε στη μαγεία της ταυτόχρονης backdoor διέγερσης και απολαύστε συγκλονιστικούς, οργιώδεις οργασμούς με το υπέροχο Silicone Butt Plug and Anal Chain το νέο, διπλό πρωκτικό αξεσουάρ για εσάς και τον/την σύντροφό σας από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama της εταιρίας Dream Love.

Το παιχνίδι από τη μία του πλευρά είναι ένα πανέμορφο πρωκτικό βύσμα 9 cm με λεπτό κωνικό άκρο για εύκολη διείσδυση και στιβαρή βάση σε σχήμα Τ για ασφαλή εξερεύνηση, ενώ από την άλλη του πλευρά είναι μια πρωκτική αλυσίδα εφοδιασμένη με μία σειρά από 7 ανθεκτικά, εύκαμπτα, προοδευτικά αυξανόμενα σε μέγεθος σφαιρίδια, τοποθετημένα σε ιδανική απόσταση το ένα από το άλλο και συνδεδεμένα σταθερά σε ένα μακρύ κορδόνι. Τα δύο, ξεχωριστά στην ουσία, παιχνίδια, μοιράζονται από κοινού τη λαβή σε σχήμα Τ, η οποία στην περίπτωση της αλυσίδας σφαιριδίων προσφέρει άνεση και ευκολία στον χειρισμό.

Το Silicone Butt Plug and Anal Chain είναι κατασκευασμένο από, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργική σιλικόνη άριστης ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις, η οποία παίρνει άμεσα την θερμοκρασία του σώματος προσφέροντάς άνετο και ευχάριστο παιχνίδι. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο για kinky παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για αύξηση της αίσθησης.
Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ένα καλό anal toy cleaner.
Συνολικό μήκος: 30cm. Μήκος βύσματος: 9cm. Μέγιστη διάμετρος βύσματος 2,5 cm. Μήκος αλυσίδας: 21cm. Μέγιστη διάμετρος αλυσίδας: 2,4 cm.

Δείτε επίσης

OhMama! Leveled Silicone Butt Plug 9cm Black DreamLove
€ 11,90   € 9,80
Starlight Booty Jewel Medium by ToyJoy
€ 17,80   € 14,95
Jelly Rancher Smooth Small Plug Purple by NS Novelties
€ 16,90
Jelly Rancher Ripple Purple Plug by NS Novelties
€ 15,90
Anal Training Kit 3 Set by Colt
€ 40,90   € 34,80
Επιστροφή στην κορυφή