Addicted Travel Cleaner 2 by DreamLove

€ 24,90 € 17,87


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8539
Είδος Bath & Body
Μήκος 25,00 cm
Υλικό PVC
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565909079
Ποτέ το καθάρισμα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο με το εξαιρετικό Travel Cleaner 2, το νέο υποαλλεργικό κλύσμα της εταιρίας Addicted Toys.

Το σύστημα καθαρισμού έχει σχεδιαστεί για να είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ευχάριστο και πρακτικό. Το λεπτό, κωνικό άκρο διαθέτει τέσσερις οπές ψεκασμού για ομοιόμορφη κατανομή του υγρού και διαχωρίζεται από το “αχλάδι” για εύκολο καθαρισμό.

Ξεβιδώστε το ακροφύσιο και γεμίστε τη φούσκα με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια συνδέστε το εκ νέου. Λιπάνετε την άκρη του πρωκτού, καθώς και το ρύγχος του εξαρτήματος πολύ καλά με ένα ποιοτικό λιπαντικό και εισάγετέ το με ιδιαίτερη προσοχή στον πρωκτικό κανάλι. Πιέστε τη φούσκα για να απελευθερώσετε το νερό και αφαιρέστε προσεκτικά το εξάρτημα. Συγκρατήστε το νερό μέχρι να νιώσετε τη φυσική επιθυμία να το αποβάλλετε. Επαναλάβετε την διαδικασία 2-3 φορές, έως ότου είστε απόλυτα βέβαιοι για το αποτέλεσμα.
Ιδανικό και για τα δύο φύλα.

Το Travel Cleaner 2 είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας μη πορώδες PVC και είναι ασφαλές, άνετο και εύκολο στη χρήση, ακόμη και για τους αρχάριους
Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και latex.

Συνολικό μήκος: 25cm. Μήκος ακροφύσιου: 12 cm. Διάμετρος φούσκας: 8 cm. Βάρος: 145gr.

Δείτε επίσης

King Size Condoms 12 pack Pasante
€ 9,90
Anal Douche by Calexotics
€ 33,70
Super Lube Extra Lubricant 5 Pack Safe Condoms
€ 5,90
Taste Condoms 12pack Pasante
€ 9,90
King Size XL 5 pack Safe Condoms
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή