The Drizzle Anal Douche Hose Buttocks by ToyJoy

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9067
Είδος Bath & Body
Μήκος 16,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221832382
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προετοιμάστε το σώμα σας για μια νύχτα γεμάτη συναρπαστικές πρωκτικές απολαύσεις, χωρίς το φόβο των… δυσάρεστων απροόπτων με το The Drizzle Anal Douche, το νέο κλύσμα καθαρισμού από τη συλλογή Buttocks της εταιρίας ToyJoy.

Το The Drizzle είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση. Ξεβιδώστε το σπιράλ του ντους στο μπάνιο σας και στη θέση του βιδώστε το ακροφύσιο. Λιπάνετε πολύ καλά την άκρη του πρωκτού, καθώς και το στρογγυλεμένο άκρο του εξαρτήματος με ένα ποιοτικό λιπαντικό και εισάγετέ το με ιδιαίτερη προσοχή στον πρωκτό. Ανοίξτε τη βρύση και ξεκινήστε. Το νερό εκχύεται από την μπροστινή οπή αδιάλειπτα καθιστώντας εφικτό τον πλήρη περιμετρικό καθαρισμό του πρωκτικού καναλιού. Επαναλάβετε την διαδικασία 2-3 φορές, έως ότου είστε απόλυτα βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη και ABS, υλικά που του προσδίδουν μια απαλή, βελούδινη υφή που θα σας ενθουσιάσει από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Ένα εύκαμπτο, απόλυτα ασφαλές, απαραίτητο anal toy, ιδανικό για τους λάτρεις των backdoor απολαύσεων! Σε υπέροχο μπλε χρώμα.

Συνολικό Μήκος: 16,5 cm. Μήκος Διείσδυσης: 15 cm. Διάμετρος: 2 cm

Δείτε επίσης

Lube Tubes 2 pieces Pink by Calexotics
€ 12,90
BIO Sex Toy Cleaner Spray 50ml Grapefruit by Hot Austria
€ 9,80
Just Safe Standard 10 Pack Safe Condoms
€ 8,90
Anal Douche All Time Favorites by Dream Toys
€ 10,80   € 8,86
King Size XL 10 pack Safe Condoms
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή