Buttocks The Cleaner Set Anal Douche Blue ToyJoy

€ 53,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9182
Είδος Bath & Body
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Χρώμα Μπλε
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221832436
Ετοιμαστείτε για μια νύχτα κολασμένων πρωκτικών απολαύσεων, χωρίς το φόβο δυσάρεστων απροόπτων με το The Cleaner Set Anal Douche, το νέο σετ πρωκτικού καθαρισμού από τη συλλογή Buttocks της εταιρίας ToyJoy.

Το σετ διαθέτει σωλήνα ντους μήκους 185 cm από ανοξείδωτο χάλυβα και ακροφύσιο σιλικόνης μήκους 15 cm για άνετη διείσδυση, όλα δηλαδή τα απαραίτητα εργαλεία για τον ολιστικό καθαρισμό της ιδιαίτερης αυτής περιοχής του σώματός σας.

Είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση. Συνδέστε το σύστημα καθαρισμού στο μπάνιο σας, λιπάνετε πολύ καλά την άκρη του πρωκτού, καθώς και το στρογγυλεμένο άκρο του εξαρτήματος με ένα ποιοτικό λιπαντικό και εισάγετέ το με ιδιαίτερη προσοχή στον πρωκτό. Ανοίξτε τη βρύση και ξεκινήστε. Το νερό εκχύεται από την μπροστινή οπή αδιάλειπτα καθιστώντας εφικτό τον πλήρη περιμετρικό καθαρισμό του πρωκτικού καναλιού. Επαναλάβετε την διαδικασία 2-3 φορές, έως ότου είστε απόλυτα βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

Όταν ταξιδεύετε, αποσυνδέστε το σύστημα από το ντους του σπιτιού σας και πάρτε το μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Το ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη και ABS, υλικά που του προσδίδουν μια απαλή, βελούδινη υφή που θα σας ενθουσιάσει από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Ένα απόλυτα ασφαλές, απαραίτητο anal toy, ιδανικό για τους λάτρεις των backdoor απολαύσεων! Σε υπέροχο μπλε χρώμα.

Μήκος Διείσδυσης: 15 cm. Διάμετρος: 2 cm

Δείτε επίσης

Intense Safe Ribs & Nobs 5 Pack Safe Condoms
€ 5,90
Super Lube Extra Lubricant 5 Pack Safe Condoms
€ 5,90
Passion Condoms 3 pack Pasante
€ 3,50
Anal Douche by Calexotics
€ 33,70
Lube Tubes 2 pieces Pink by Calexotics
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή