Gleaming Love Silver Plug Small by Dream Toys

€ 15,90 € 14,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7126
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Αλουμίνιο
Μήκος 7,10 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100192
Βάρος 45 gr
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ασημί
Διακοσμήστε υπέροχα τα καλά κρυμμένα hot spot σας με το πολυτελές Silver Plug – Small, το νέο εξαίσιο πρωκτικό κόσμημα από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό, κομψό και εντυπωσιακό, σε καλαίσθητη ασημί απόχρωση και με ένα πανέμορφο λευκό κρύσταλλο σε στρογγυλό σχήμα στη βάση του, το plug θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας και θα ξυπνήσει μέσα σας τον πόθο, την ηδονή και τη λαγνεία.

Η μυτερή του άκρη, σχεδιασμένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς θα καταστήσει την διείσδυση μία αληθινά απολαυστική εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα του με τη στιβαρή, πλατιά βάση, μελετημένα να διατηρούν το Plug σταθερό στη θέση του όσο έντονα κι αν παίζετε, θα μετατρέψουν την απολαυστική εμπειρία σε πραγματική ερωτική μυσταγωγία.

Το plug eίναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο και είναι ιδανικό για solo αλλά και duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας.
Το διακριτικό του μέγεθος και το ιδιαίτερο σχήμα του το καθιστούν ιδανικό για τους αρχάριους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Iδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν.

Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Οι εμπειρότεροι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι και με μεγαλύτερης διαμέτρου παιχνίδια, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Silver Plug – Medium.
Μήκος: 7,1cm, Διάμετρος: 2,7cm, Βάρος: 45g.

Δείτε επίσης

Quartz Handcrafted Butt Plug by Mi Su
€ 950,00
Heart Shaped Gold Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Bunny Tails Plug Pink by NSnovelties
€ 33,90
OhMama! Silicone Anal Balls Chain Black DreamLove
€ 14,88
Diamond Booty Jewel Clear Small 7cm by ToyJoy
€ 11,90   € 8,90
Επιστροφή στην κορυφή