Gleaming Love Multicolor Plug Medium Dream Toys

€ 17,90 € 16,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7131
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,30 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Αλουμίνιο
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Βάρος 90 gr
Χρώμα Πολύχρωμο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Διακοσμήστε μοναδικά την πολύτιμη …οπισθοφυλακή σας με το υπέροχο Multicolor Plug - Medium, το πανέμορφο πρωκτικό κόσμημα από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Ζωηρό, νεανικό και καλόγουστο, σε εξαίσιους ιριδίζοντες χρωματισμούς και με ένα πανέμορφο ροζ –λευκό κρύσταλλο σε στρογγυλό σχήμα στη βάση του, το plug θα προκαλέσει στη θέασή του εκρήξεις ενθουσιασμού.
Σχεδιασμένο για εκρηκτικές διεγέρσεις και θυελλώδεις οργασμούς, το υπέροχο αυτό κόσμημα διαθέτει μία ελαφρά μυτερή άκρη, για εύκολη διείσδυση, χωρίς τραυματισμούς, ένα σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα, για υπέροχη τόνωση της ευαίσθητης πρωκτικής περιοχής και ένα λεπτό λαιμό, ο οποίος καταλήγει σε μία πλατιά βάση, για απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα, όσο βαθιά και δυνατά κι αν παίζετε.

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο και είναι ιδανικό για solo αλλάκαι duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Το μέγεθος του το καθιστά ιδανικό για τους λίγο πιο έμπειρους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν.
Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Οι χρήστες που κάνουν μόλις τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο της πρωκτικής διασκέδασης , στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το μικρότερο αδελφάκι του, το Multicolor Plug –Small.
Μήκος: 8,3cm, Διάμετρος: 3,4cm, Βάρος: 90g.

Δείτε επίσης

Putin Butt Plug 12cm Blue by Manzzz
€ 21,90
Starlight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 13,90
Bubble Butt Player Pro Black by ToyJoy
€ 22,90   € 18,90
OhMama! Realistic Silicone Butt Plug 10cm Black DreamLove
€ 13,90   € 11,90
Diamond Booty Jewel Clear Medium Pink by ToyJoy
€ 14,90   € 13,90
Επιστροφή στην κορυφή