FantASStic Grooved Training Set with Suction Cup Black by Dream Toys

€ 25,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8633
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Σιλικόνη
Μήκος 8,90 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Εισαγόμενο 7,80 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8720365102417
Προέλευση Spain
Εταιρεία Dream Toys
Ανακαλύψτε τη μαγεία του anal sex και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες backdoor διέγερσης με το υπέροχο Fantasstic Grooved Butt Plug Training Kit από την μοντέρνα σειρά FantASStic της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ περιλαμβάνει τρία διαφορετικού μεγέθους, κομψά και εργονομικά πρωκτικά βύσματα σε κλασικό μαύρο χρώμα, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τόσο τους νεοεισερχόμενους, όσο και τους πιο έμπειρους λάτρεις της anal διασκέδασης.

Το ελαφρά κωνικό τους άκρο, σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση, διαθέτει μέχρι τη μέση ραβδώσεις, οι οποίες θα τονώσουν υπέροχα το ευαίσθητο, γεμάτο νευρικές απολήξεις πρωκτικό κανάλι και το μαγικό P-spot σας, ενώ το μεσαίο και κάτω τμήμα τους είναι λείο και ομαλό για αξεπέραστη αίσθηση. Επιπλέον, το κάθε βύσμα διαθέτει σταδιακά αυξανόμενη διάμετρο για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και μία στιβαρή βάση, η οποία το κρατάει απόλυτα σταθερό στη θέση του όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε, παρέχοντάς σας μέγιστο αίσθημα ασφάλειας.

Για ακόμη πιο έντονους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί!

Τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη άριστης ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα Συστήνεται να χρησιμοποιούνται πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να πλένονται προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό toy cleaner.

Μικρή σφήνα: 5.8 cm x 2.8cm. Μεσαία σφήνα: 7.2 cm x 3.5cm.
Μεγάλη σφήνα: 8.9 cm x 4.4 cm.
Μην μοιράζεστε τα ερωτικά σας παιχνίδια!

Δείτε επίσης

Sucre Pleasures Plug Pink NS Novelties
€ 19,90   € 9,90
Realistic Dildo 15cm with Balls and Suction Cup by Loving Joy
€ 19,80
FantASStic Anal Trainning Kit Ring by Dream Toys
€ 39,70   € 34,90
Flirts Curved Anal Training Kit Pink by Drem Toys
€ 34,90   € 29,88
Gleaming Love Pleasure Plug Small Rose Gold by Dream Toys
€ 19,80   € 16,85
Επιστροφή στην κορυφή