Gleaming Love Trainer Kit Rose Gold Long Plugs by Dream Toys

€ 48,90 € 39,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8739
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Αλουμίνιο
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101106
Μήκος 12,70 cm
Εισαγόμενο 11,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ροζ Χρυσό
Χαρίστε λάμψη και πολυτέλεια στην…οπισθοφυλακή σας με το υπέροχο Pleasure Plug Set, το νέο, πανέμορφο κιτ πρωκτικών βυσμάτων από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Το set περιέχει τρία διαφορετικού μεγέθους, πρωκτικά βύσματα, σε κωνικό σχήμα και αστραφτερή ασημί απόχρωση. Διαθέτουν εξαιρετικά ομαλή και λεία επιφάνεια και λεπτή, ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη, ιδανική για εύκολη διείσδυση. Το λεπτό και μακρύ τους σώμα καταλήγει σε μία ευρεία βάση διακοσμημένη με ένα μικρό, λαμπερό λευκό “πετράδι”, η οποία εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα, όσο σκληρά και γρήγορα κα αν παίζετε.

Φορέστε τα πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας. Για εντονότερες απολαύσεις, δοκιμάστε να τα αφαιρέσετε κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ηδονή θα χτυπήσει κόκκινο!

Τα plugs έχουν κατασκευαστεί από απόλυτα ασφαλές για το σώμα αλουμίνιο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε τύπο λιπαντικού και είναι εύκολο να καθαριστούν με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα toy cleaner.

Είναι ιδανικά για solo αλλά και duo playing, καθώς και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση.

Σε τρία μεγέθη (small – medium – large), ώστε κάθε λάτρης της backdoor διασκέδασης, αρχάριος αλλά και έμπειρος, να μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του.

Small: Μήκος: 9cm, διάμετρος: 2,9cm.
Medium: Μήκος: 11cm, διάμετρος: 3,4cm
Large: Μήκος: 12,7cm, διάμετρος: 4cm

Δείτε επίσης

Anni Plug Silver/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol
€ 38,90
Best Butt Buddies Anal Set Black By ToyJoy
€ 22,90   € 17,40
Twist Silicone Butt Plug 11cm by Tantus
€ 38,90   € 28,90
Small Jewellery Plug with Tail 7.50cm by Dolce Piccante
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή