Get Real Deluxe Dual Density 18cm by ToyJoy

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9068
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221832450
Ζήστε απαράμιλλες στιγμές ηδονικής απόλαυσης με τα υπέροχα Deluxe Dual Density Dong από την αισθησιακή συλλογή Get Real της εταιρίας TOYJOY.

Σχεδιασμένα με ρεαλισμό και ακρίβεια, τα κορυφαία αυτά αξεσουάρ ευχαρίστησης είναι κατασκευασμένα με το νέο σύστημα Dual Density (διπλής πυκνότητας) - ένα υλικό διπλής υφής, φτιαγμένο από δύο διαφορετικές στρώσεις, μία εξωτερική, μαλακή και απαλή και μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική - το οποίο προσδίδει στα dildo απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση, ενώ επιπλέον διαθέτουν και την επαναστατική τεχνολογία Supreme Vital Skin, που τούς χαρίζει την εκπληκτικά ζωντανή αίσθηση ενός αληθινού πέους σε στύση.

Τα dong της συλλογής είναι εξοπλισμένα επίσης με στιβαρή βάση αναρρόφησης για απεριόριστη hands-free εξερεύνηση. Εφαρμόζουν τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.

Το Dong 7ιn. της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό ομοίωμα πέους προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση.

Διαθέτει έναν στιβαρό και συνάμα ευέλικτο, εντυπωσιακό κορμό με έντονα ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνειά του, και μία καλοσχηματισμένη, ελαφρά κωνική κεφαλή που μοιάζει με ζουμερή βάλανο πέους, η οποία είναι σχεδιασμένη να διεισδύει με άνεση και ευκολία στην επίμαχη κάθε φορά περιοχή, προστατεύοντας τα τοιχώματα του κόλπου ή του πρωκτού και να αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις ερωτογενείς ζώνες χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές ηδονής. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του και η απαλή, βελούδινη υφή του που θα σας γεμίσει ασυγκράτητο ενθουσιασμό.

Το Dong 7ιn. είναι αδιάβροχο, άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα TPR, υλικό εξαιρετικά απαλό και μαλακό.

Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα και είναι κατάλληλο για τους αρχάριους και μεσαίου επιπέδου παίκτες.

Στους νέους χρήστες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση,. Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.

Αν είστε λάτρης των πιο χορταστικών μεγεθών, δοκιμάστε το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του το Get Real Dong 8in, αλλά και το αμέσως μεγαλύτερο, Get Real Dong 9in.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημά BONA DIVA θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ, σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε!

Δείτε επίσης

Premium Silicone Dildo 23cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 52,90   € 44,80
Mr Intense 27 Realistic Cock 22.3cm by DreamLove
€ 32,90   € 26,80
Real Rapture Dildo 25.50cm Brown by Toyz4Lovers
€ 54,90   € 42,90
King Cock 18cm Brown by Pipedream
€ 29,80   € 25,90
Get Real 20cm Silicone Dildo with balls Natural by ToyJoy
€ 41,90   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή