X Ray Clear Realistic Dildo 21cm DreamLove

€ 43,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9149
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Jelly
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565910167
Χρώμα Διάφανο
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους Xray Jelly Material σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ομοιώματα X Ray Clear είναι κατασκευασμένα από υγιεινό, άοσμο, Jelly υλικό άριστης ποιότητας, χωρίς πόρους, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος προσφέροντας απίθανες αισθήσεις, ενώ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα, αναφορικά στις διαστάσεις. Επιπλέον, η διαυγής αποτύπωσή τους και το ρεαλιστικό τους σχήμα εκπληρώνουν κάθε πιθανή φαντασίωση.
Στη βάση τους υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία τα σταθεροποιεί σε κάθε λεία επιφάνεια για ατελείωτες ώρες hands free παιχνιδιού.
Συμβατά με ζώνες strap-on!

Απολαύστε βαθιές, χορταστικές διεισδύσεις και ισχυρές, ηδονικές κορυφώσεις με το υπέροχο Crystal Clear Dildo 21cm, το νέο, διαφανές ομοίωμα πέους από την X-RAY.

Άκρως εντυπωσιακό, απαλό, ευλύγιστο και εύκαμπτο όσο πρέπει, το dildo διαθέτει έναν ευθυτενή, στιβαρό, φαλλικό κορμό με έντονα ανάγλυφες φλέβες, κατάλληλο για δυναμικές διεισδύσεις και μία ζουμερή καλοσχηματισμένη βολβοειδή κεφαλή σε σχήμα βαλάνου, ειδικά μελετημένη να στοχεύει με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, χαρίζοντάς σας πλούσια εσωτερική διέγερση.
Το συγκεκριμένο μοντέλο των 21cm αντιγράφει τον απόλυτα "χαρισματικό" εραστή, ο οποίος θα σας αφήσει με…κομμένη την ανάσα.

Ιδανικό για σόλο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό, αποτελεί πραγματικά ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του, ενώ είναι και αρκετά διακριτικό για να το αποθηκεύετε εύκολα στο συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι σας.

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Συνιστάται η εφαρμογή ήπιου απολυμαντικού σπρέι ερωτικών παιχνιδιών ή το πέρασμα με αντιβακτηριδιακο πανάκι μετά από κάθε χρήση

Για τους λάτρεις των μικρότερων διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα λίγο μικρότερα αδελφάκια του, τα Crystal Clear Dildo 18cm και Crystal Clear Dildo 19cm και

Μήκος: 21cm. Διάμετρος: 4cm.

Δείτε επίσης

Captain Cock 23cm Realistic Dildo by ToyJoy
€ 32,90   € 26,90
Addicted Strapless Strap On with RNA without Subjection Skin by DreamLove
€ 32,80   € 27,50
Mr Intense 22 Realistic Cock 20.1cm by DreamLove
€ 29,80   € 25,00
Realistic Dildo 15cm with Balls and Suction Cup by Loving Joy
€ 19,80
Real Rapture Dildo 23cm Natural by Toyz4Lovers
€ 49,80
Επιστροφή στην κορυφή