Strap On Harness Deluxe by Taboom

€ 39,80 € 32,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8202
Είδος Strap On
Υλικό PU Leather | Neoprene | PP Ribbon | Nickel free metal
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221824431
Απολαύστε μία ξεχωριστή strap-on εμπειρία γεμάτη καλαισθησία και φινέτσα με την υπέροχη ζώνη Strap-On Harness Deluxe από την πολυτελή συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM.

Εξαιρετικά απαλή, κομψή και στιλάτη, σε ένα εξαίσιο μπορντό χρώμα με αριστοκρατικές Rose Gold και μαύρες λεπτομέρειες, οι οποίες της προσδίδουν απαράμιλλη αίσθηση φινέτσας, η ζώνη διαθέτει τέλεια εφαρμογή, χάρη στους μαύρους ρυθμιζόμενους ιμάντες της, οι οποίοι προσφέρουν δυναμική στήριξη 3 σημείων, καθώς και στην πρόσθετη στήριξη πλάτης, η οποία χαρίζει απόλυτη άνεση και ασφάλεια, επιτρέποντάς σας τη χρήση και βαρύτερων dong. Ο ελαστικός δακτύλιος από σιλικόνη στη μέση του μπροστινού τμήματος κλειδώνει σταθερά με τριπλά τρουκς και μπορεί να φιλοξενήσει όλους σχεδόν τους συμβατούς με Strap-On δονητές. Επιπλέον, δύο εναλλακτικοί κρίκοι (3.5cm & 4.5cm) αυξάνουν τις επιλογές dildo που μπορείτε να προσαρμόσετε επάνω της.

Ένα άνετο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, unisex αξεσουάρ που θα γίνει χωρίς αμφιβολία το πιο αγαπημένο item της συλλογής σας. Ένα ερωτικό παιχνίδι που δεν θα χορταίνετε να χρησιμοποιείτε!
Υλικά: PU Leather, Neoprene, PP Ribbon, Nickel Free Metal.

Η συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια δυναμική και ταυτόχρονα καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν πέρα από τα όρια …ασφαλείας.

Δείτε επίσης

Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Black Silicone Strap On Dildo Kit 15cm by Loving Joy
€ 36,90   € 32,70
Delta Club 4 Strap Harness with 3 Rings + Delta Club Silicone Dildo 20cm DreamLove
€ 72,90   € 68,90
SX For U Harness Kit with 18cm Dildo by Blush
€ 38,90   € 32,15
'Menage a Trois' for Two Strap On by Sportsheets
€ 84,90
Επιστροφή στην κορυφή