XXL Cream Japanese Mint & Bamboo & Ginseng Shiatsu 50ml by Hot Austria

€ 18,80 € 16,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8534
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 50 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342005226
Χαρίστε έξτρα εκατοστά στο πέος σας και έξτρα διάρκεια στις ερωτικές σας συνευρέσεις με την εξαιρετική Men XXL Cream Japanese Mint & Bamboo & Ginseng Shiatsu, τη νέα κρέμα μεγέθυνσης από την πολυτελή σειρά Shiatsu της εταιρίας HOT.

Η φυσική της σύνθεση, εμπλουτισμένη με με πλούσια ενεργά συστατικά και φυσικά διεγερτικά εκχυλίσματα, συμβάλλει στη βελτίωση της αιμάτωσης του πέους, ενισχύοντας κατά συνέπεια μέγεθος και το πάχος του μορίου, καθώς και τη δυναμική της στύσης, ενώ παράλληλα βοηθά και στην μείωση της ευαισθησίας της περιοχής, προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια και ένταση της ικανοποίησης.

Το τζίνσενγκ συνδέεται με τη ζωτικότητα και την αντοχή του σώματος καθώς επίσης και με την σεξουαλική υγεία και διέγερση, ενώ μια έρευνα του 2013 έδειξε ότι το μπορεί να βελτιώσει τη στυτική απόκριση χαλαρώνοντας ορισμένους μύες γύρω από τους ιστούς του πέους.

Η Ιαπωνικη μέντα ανακουφίζει δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με αλλεργικές αντιδράσεις, ενώ το Μπαμπου έχει την ιδιότητα να κρατά την υγρασία στο δέρμα αφήνοντάς το δροσερό και ενυδατωμένο.

Χρήση: Απλώστε μία ποσότητα κρέμας, ίση με το άκρο από το δάχτυλο σας, στο πέος και τους όρχεις και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Συνδυάστε τη με μία συσκευή μεγέθυνσης (τρόμπα) για άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα!

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κρέμα σε καθημερινή βάση.
Παρασκευάζεται από την Αυστριακή εταιρία HOT κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
50ml

Δείτε επίσης

Exxtreme Power Χάπια x2 by HOT Austria
€ 9,80
Delay Orgasm Spray 15ml by Shiatsu
€ 22,90   € 18,90
Bull Power Delay Gel 30ml by Cobeco
€ 15,90
Vagina Tightening Spray 30ml by Shiatsu
€ 19,90   € 16,40
Maximum Gel for Men 50ml by Viamax
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή