Rev-Air Pro Reusable Masturbation Cup by Loving Joy

€ 32,90 € 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7045
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963698
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε ιδίοις όμμασι τις εκπληκτικές σας επιδόδεις με το εξαιρετικό Rev-Air Pro Reusable Masturbation Cup, το νέο υπέροχο, επαναχρησιμοποιούμενο stroker από την εταιρία Loving Joy.

Eιδικά σχεδιασμένο να προσφέρει απόλυτη αίσθηση ικανοποίησης, το stroker περιβάλλεται από μια διάφανη, συμπαγή και άκαμπτη θήκη, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε ώθηση του ανυπόμονου μορίου σας, καθώς αυτό εξερευνά τους τρεις διαφορετικής υφής θαλάμους στο εσωτερικό του, οδηγώντας σας σταδιακά στην ηδονική κορύφωση. Η ισχύς της αναρρόφησης ρυθμίζεται εύκολα μέσω μίας οπής αέρα (air hole) στην κορυφή του ώστε να προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι ή με λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και τοποθετήστε το εκ νεόυ ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.
Βάθος διείσδυσης: 16,51cm

Δείτε επίσης

Sophia The Girl Next Door Dual Entry Masturbator Dream Toys
€ 28,90   € 24,48
Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt
€ 39,80
Fleshlight Kendra Sunderland Vagina
€ 64,90   € 59,80
Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Real Feel Anal Masturbator by LovingJoy
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή