Pussy Eperience Addicted Toys DreamLove

€ 24,90 € 18,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9062
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Μήκος 18,00 cm
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8425402157527
Απολαύστε απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση κολπικής επαφής και…θυελλώδεις, εκρηκτικούς οργασμούς με το υπέροχο Pussy Experience, το νέο αυνανιστήρι αιδοίου με την υπογραφή της Addicted Toys.

Eιδικά σχεδιασμένο να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση του φυσικού κόλπου, το masturbator διαθέτει ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι για έντονα αισθαντικές εμπειρίες διέγερσης.
Είναι κατασκευασμένο από απαλό, αδιαφανές, θερμοπλαστικό καουτσούκ (Realskin TPR), υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα και είναι ιδιαίτερο φιλικό και εύκολο στην χρήση. Επιπλέον, το μικρό και διακριτικό του μέγεθος και το συμπαγές του σχήμα, το καθιστούν ιδανικό για τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες σας!

Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύνετέ το με ζεστό νερό και ένα ήπιο αντιβακτηριακό σαπούνι. Για πιο βαθύ καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Να χρησιμοποιείται πάντα με λιπαντικό νερού!!
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από masturbators, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.
Διαστάσεις: 18 cm Χ 4,5 cm.

Τα οφέλη του αντρικού αυνανισμού:
- Προστασία του προστάτη: Πολλές έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι η συχνή κένωση του προστάτη, μέσω της εκσπερμάτισης, μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση καρκίνου.
- Φυσική χαλάρωση: Όταν επιτυγχάνεται οργασμός, ο εγκέφαλος εκκρίνει ορμόνες όπως η σεροτονίνη και η ωκυτοκίνη, που σχετίζονται με την καταπολέμηση της αϋπνίας.
- Αύξηση της γονιμότητας: Με τον αυνανισμό βελτιώνεται ουσιαστικά η κινητικότητα του σπέρματος.
- Πρόληψη λοιμώξεων: Με κάθε εκσπερμάτιση οι πόροι καθαρίζονται αποβάλλοντας τα βακτήρια και αποτρέποντας την ανάπτυξη μόλυνσης.
- Αύξηση της ευτυχίας: Με τον αυνανισμό εκκρίνονται μια σειρά από ορμόνες όπως η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη, που σχετίζονται με τα επίπεδα ευτυχίας.

Δείτε επίσης

3D Zen Masturbator by Tenga
€ 44,90
Scarlett The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 15,90   € 12,30
Schag's Luscious Lager Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,85
Cheap Thrills Anal - The Cheerleader by Calexotics
€ 16,90   € 14,78
Mouth Eperience Addicted Toys DreamLove
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή