Spread The Love Bar by Sportsheets

€ 38,90 € 33,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5234
Είδος BDSM
Μήκος 38,00 cm
Υλικό Ύφασμα
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709100377
Χρώμα Μαύρo
Ανοίξτε τα φτερά σας και εξερευνήστε νέες επιθυμίες και στάσεις με το εξαιρετικό Spread The Love Bar από τη σειρά Sex & Mischief της Sportsheets.

Τέσσερις άνετες, ρυθμιζόμενες μανσέτες, οι οποίες ασφαλίζουν με Velcro συνδέονται με μια άκαμπτη, μακριά ράβδο καλυμμένη με ύφασμα προσφέροντάς σας τη δυνατότητα για ευφάνταστους πειραματισμούς και διασκεδαστικά παιχνίδια υποταγής. Χρησιμοποιήστε τις για τους καρπούς, τους αστραγάλους ή και εναλλάξ και δείξτε στον σύντροφό σας ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας! Ένα πραγματικά ευέλικτο σύστημα συγκράτησης που έχει σχεδιαστεί για να σας εισάγει σταδιακά στον μαγικό κόσμο του BDSM και να ενισχύσει το πάθος σας για το restraint play.

Ευέλικτο, απλό, σέξι και πολυτελές, το Spread The Love Bar θα ικανοποιήσει με την ποιότητά της σχεδίασής του ακόμη και τους πιο απαιτητικούς restrainers, χωρίς διόλου να τρομάξει τους νεοεισερχόμενους gamers. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες.

Το Spread The Love Bar είναι κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά. Πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα ,ύφασμα Velboa, ίνες άνθρακα
Μήκος ράβδοι: 38cm.

Δείτε επίσης

Silky Sashes Black by Sportsheets
€ 19,80
Blaze Croco Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys
€ 30,90   € 24,90
5 Piece Hog Tie & Cuff Set by Sportsheets
€ 74,90   € 66,90
Radiant Collar & Leash Glow in the Dark Orange by Dream Toys
€ 28,90   € 26,08
Furry Fun Cuffs Zebra by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
Επιστροφή στην κορυφή