Radiant Collar & Leash Glow in the Dark Orange by Dream Toys

€ 28,90 € 26,08


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8417
Είδος BDSM
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102639
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Πορτοκαλί
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.
“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!

Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει.

Ανακαλύψτε την fetish πλευρά του εαυτού σας και πειραματιστείτε με kinky παιχνίδια εξουσίας και υποταγής με το Collar and Leash, το νέο, υπέροχο κολάρο με λουρί με εφέ λάμψης από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό και αριστοκρατικό, το σετ περιλαμβάνει ένα απαλό στην αφή κολάρο, κατασκευασμένο από νεοπρένιο, υλικό ιδιαίτερα μαλακό και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό, ιδανικό για έντονο παιχνίδι, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει απαλή επίστρωση, για άνετη, πολύωρη χρήση, καθώς και μία αποσπώμενη, μεταλλική αλυσίδα σε χρυσό χρώμα με ιμάντα για τον καρπό, φτιαγμένο από το ίδιο υλικό με το κολάρο. Το κολάρο ρυθμίζεται πλήρως και εφαρμόζει τέλεια σε όλα σχεδόν τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας ανθεκτικής αγκράφας για απόλυτα στιβαρά δεσίματα.

Επιπλέον, στην μπροστινή πλευρά υπάρχει δακτύλιος, τύπου D-ring, στον οποίο μπορείτε να κλειδώσετε τον γάντζο της μεταλλικής αλυσίδας ή να προσαρμόσετε σε αυτό όποιο άλλο BDSM αξεσουάρ επιθυμείτε. Το λουρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys, ενώ το μήκος του είναι αρκετά μεγάλο επιτρέποντάς σας αρκετή ελευθερία κινήσεων.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.
Σε ζωηρό, πορτοκαλί χρώμα.
Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Anodized Cuffs Black by Pipedream
€ 19,80
Adjustable Clamps with Chain Taboom
€ 14,90   € 12,88
Quilted Collar & Leash by X-Play
€ 29,70
Headband with Cat Ears Coquette Chic Desire Black DreamLove
€ 26,90   € 20,80
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή