Scandal Collar with Leash by Calexotics

€ 44,90 € 37,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5338
Είδος BDSM
Μήκος 81,50 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770077042
Υλικό PVC
Χρώμα Μαύρo
Βυθιστείτε στο όνειρο και εξερευνήστε τη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών σας με το εξαιρετικό Scandal Collar with Leash από την εταιρία CalExotics.
Παίξτε με δύναμη και απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής. Περάστε το φαρδύ, σέξι κολάρο γύρω από τον λαιμό σας, παραδώστε τη βαριά αλυσίδα στον αφέντη σας και αφεθείτε στις kinky διαθέσεις του. Κάθε φορά που ο Dom σας τραβάει την αλυσίδα για να σας συνετίσει, το μαλακό δάγκωμα του δέρματος θα σας κόβει την ανάσα, βάζοντας φωτιά στις αισθήσεις σας.

Με το πολυτελές, σέξι, Scandal Collar with Leash κάθε στιγμή της σκληρής τιμωρίας θα μετατραπεί σε γλυκιά απόλαυση. Το μοναδικό αυτό ερωτικό αξεσουάρ διαθέτει απαλή, δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό του και κομψή μπροκάρ εξωτερική όψη, η οποία του προσδίδει ένα ξεχωριστό άγγιγμα πολυτέλειας. Ένας πραγματικά τέλειος συνδυασμός άνεσης και αντοχής για τους ενθουσιώδεις αρχάριους αλλά και έμπειρους fetish players

Το κολάρο ασφαλίζει μέσω ενός απλού κουμπώματος με οπές, τύπου αγκράφα και προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Στο κέντρο του διαθέτει μεγάλης διαμέτρου O-ring, στον οποίο συνδέεται μέσω ενός περιστρεφόμενου γάντζου, η ιδιαίτερα ανθεκτική αλυσίδα. Και τα δύο κομμάτια είναι πλήρως αποσπώμενα ώστε να μπορούν εύκολα να συνδεθούν και με άλλα fetish αξεσουάρ, όπως μανσέτες, γραβάτες κλπ. Οι πιο τολμηρές μπορούν να φορέσουν το κολάρο και ως σέξι, παιχνιδιάρικο τσόκερ.

Το κολάρο ρυθμίζεται μέχρι τα 50.75cm. Η αλυσίδα έχει μήκος 81.50cm

Δείτε επίσης

Impound Exhibition Male Chastity Device by Loving Joy
€ 54,78
Silicone Wrist Buckle Cuffs by Pornhub
€ 42,90   € 36,90
Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy
€ 26,90   € 22,90
Flower Bondage by Happy Lola
€ 19,90   € 15,90
Nubuck Brown Leather Wrist Restraints by Loving Joy
€ 48,80   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή