Leather Collar & Leash by Guilty Pleasure

€ 43,90 € 34,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7137
Είδος BDSM
Προέλευση Poland
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719325009842
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε συναρπαστικά παιχνίδια υποταγής και κυριαρχίας, όποιον ρόλο κι αν κληθείτε να υπηρετήσετε, με το υπέροχο fetish set Collar & Leash με την υπογραφή της Guilty Pleasure.

Το σετ περιλαμβάνει ένα κομψό, μαύρο, δερμάτινο κολάρο με διακοσμητικά μεταλλικά τρουκς κατά μήκος του και μία αποσπώμενη, μακριά, ιδιαίτερα στιβαρή, μεταλλική αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν δερμάτινο ιμάντα για τον καρπό, σχεδιασμένο για ξεκούραστο και σταθερό κράτημα. Στην άκρη της αλυσίδας υπάρχει περιστρεφόμενος γάντζος, ο οποίος κουμπώνει στον δακτύλιο-Ο που βρίσκεται στο κέντρο του κολάρου συνδέοντας τα δύο αξεσουάρ μεταξύ τους, ή οποιοδήποτε συμβατό αξεσουάρ έχετε ήδη στην κατοχή σας, ενώ η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Το κολάρο προσαρμόζεται απόλυτα στο μέγεθός σας, ενώ το μήκος της αλυσίδας, αρκετά μεγάλο, 1 μέτρο και 5 εκ., σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Ένα must have αξεσουάρ, ιδανικό τόσο για τους αρχάριους, όσο και για τους πιο έμπειρους λάτρεις του φετίχ. Προσθέστε το τώρα στην συλλογή σας!

Δείτε επίσης

Luxurious Handcuffs Black by Guilty Pleasure
€ 28,90   € 26,90
Electro Stimulation Gear - Adventure Pack by ElectraStim
€ 119,90
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Ring Metal Handcuffs by Sportsheets
€ 29,80   € 27,88
Sweet Punishment Kit by Sportsheets
€ 54,90   € 46,90
Επιστροφή στην κορυφή