Easy Cuffs with Collar by Toyz4Lovers

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7430
Είδος BDSM
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8053629691434
Υλικό Nylon
Χρώμα Μαύρo
Παίξτε χωρίς ορία, τόσο σκληρά…όσο τολμάτε και όσο… έχετε συμφωνήσει με τις εξαιρετικές Easy Cuffs Arms, τις νέες, υπέροχες μανσέτες με λουράκι για τους καρπούς ή τους αστραγάλους από την δημοφιλή σειρά Fetish Art της εταιρίας Toyz4Lovers.

Οι μανσέτες Easy Cuffs Arms είναι κατασκευασμένες από μαύρο, νάιλον ύφασμα υψηλής αντοχής, απόλυτα ασφαλές για το δέρμα και είναι σχεδιασμένες για να κρατούν τον άτακτο υποτακτικό σας πλήρως ακινητοποιημένο, χωρίς δυνατότητα απόδρασης… παρά μόνο εάν του το επιτρέψετε. Ενώνονται με γαντζάκια και προσαρμόζονται κάθε φορά στα επιθυμητά μέτρα, ενώ ασφαλίζουν και απασφαλίζουν με απλά κλεθσίματα τύπου Velcro. Επιπλέον, στο εξωτερικό τμήμα τους υπάρχουν δακτύλιοι D, στους οποίους μπορείτε να συνδέσετε και άλλα αξεσουάρ, όπως: σχοινιά, αλυσίδες κλπ, κάνοντας το παιχνίδι σας ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Ελαφριές και εύχρηστες, διπλώνονται και αποθηκεύονται εύκολα. Μετά τη χρήση, να τις καθαρίζετε πάντα με ένα νοτισμένο πανί με απολυμαντικό. Ιδανικές για αρχάριους, αλλά και για πιο έμπειρους BDSM players.

Μπορούν να χρησιμοποιηθεί τόσο για τους καρπούς όσο και για τους αστραγάλους.

Δείτε επίσης

Bound to Please Furry Collar with Leash Black Loving Joy
€ 19,59
Silicone Collar & Lead Set Black by Loving Joy
€ 38,80
Pink and Black Bondage Leather Wrist Cuffs by Loving Joy
€ 34,90   € 26,90
Za Za Zu Feather Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 17,90
5 Piece Hog Tie & Cuff Set by Sportsheets
€ 74,90   € 66,90
Επιστροφή στην κορυφή