Radiant Ball Gag Glow in the Dark Green by Dream Toys

€ 24,90 € 20,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9002
Είδος Blindfolds
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102714
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.

“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!
Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει.

Πειραματιστείτε με νέα σεξουαλικά παιχνίδια και απολαύστε μοναδικές BDSM εμπειρίες με το ξεχωριστό Ball Gag, το νέο, υπέροχο φίμωτρο με εφέ λάμψης από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας δέρμα faux, απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, το Ball Gag αποτελείται από ένα κομψό κολάρο, με μαλακή εσωτερική επένδυση από νεοπρένιο για άνετη πολύωρη χρήση, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς, το οποίο ρυθμίζεται μέσω μίας μεταλλικής αγκράφας ώστε να προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε μέγεθος και από μια λεία μπάλα σιλικόνης, διαμέτρου 4,0 cm άγευστη και άοσμη, η οποία θα κρατήσει το στόμα του υποτακτικού σας καλά σφραγισμένο καθιστώντας τον έρμαιο των σκοτεινών σας φαντασιώσεων ….για όσο χρειαστεί!

Διακοσμημένο με μεταλλικές λεπτομέρειες (χωρίς νικέλιο) σε χρυσό χρώμα για επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας.

Σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα.
Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Blaze Elite Eye Mask White by Dream Toys
€ 12,78
Blaze Blindfold Black by Dream Toys
€ 12,90   € 10,88
Blind Passion Mask by Bijoux Indiscrets
€ 8,90
Black Blindfold by Obsessive
€ 6,80
Radiant Glow in the Dark Eye Mask Orange by Dream Toys
€ 15,78
Επιστροφή στην κορυφή