Scandal Universal Cuffs by Calexotics

€ 29,80 € 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5232
Είδος BDSM
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Υλικό Πολυεστέρας
Barcode 716770076977
Χρώμα Μαύρo
Παραδοθείτε στην κυριαρχία του αφέντη σας και ενδώστε στην επιθυμία σας για τολμηρά ακραία παιχνίδια περιορισμού με τις πανέμορφες χειροπέδες Universal Cuffs από την συλλογή Scandal της California Exotic Novelties.

Η εξαιρετικά πολυτελής και εργονομική τους σχεδίαση και η ποιότητα των υλικών κατασκευής τους τις καθιστά ένα μοναδικό premium αξεσουάρ. Το μπροκάρ ύφασμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με το οποίο είναι καλυμμένες, τους προσδίδει μία ιδιαίτερη νότα κομψότητας, ενώ η εξαιρετικά απαλή εσωτερική τους πλευρά αποσοβεί τον κίνδυνο σημαδιών από τη χρήση. Οι μανσέτες ασφαλίζουν και απασφαλίζουν με απλά Velcro, καθιστώντας εύκολη τη διαφυγή, ακόμη και στις στιγμές έντονου πάθους. Επιπλέον, στο εξωτερικό τους τμήμα υπάρχουν δύο μεταλλικά O - rings, στα οποία, μέσω του άγκιστρου ενεργοποίησης, μπορείτε να συνδέσετε και άλλα BDSM αξεσουάρ, όπως: σχοινιά, αλυσίδες κλπ, για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση.

Οι μανσέτες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και είναι κατάλληλες για χρήση σε καρπούς ή αστράγαλους. Κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους παίκτες.

Μέγιστη δυνατότητα προσαρμογής μέχρι 35,5cm
Κατασκευασμένες από μη τοξικά υλικά χωρίς φθαλίνες.
Υλικά κατασκευής: Πολυεστέρας (ύφασμα, Velcro), Πολυπρολυλένιο (ιμάντες), Σίδηρος χωρίς νικέλιο (δαχτυλίδια) Κράμα χωρίς νικέλιο (κούμπωμα)

Δείτε επίσης

Official Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Beginners Bondage Kit Black by Guilty Pleasures
€ 27,90
Blaze Deluxe Bondage Rope Black 10m Dream Toys
€ 17,90   € 15,90
Bondage Rope Red 10m by Hidden Desire
€ 19,80
BegMe Red Edition Nipple Clamps with Chain Gold by DreamLove
€ 19,80   € 14,77
Επιστροφή στην κορυφή