Red Leather Wrist Cuffs by Loving Joy

€ 36,90 € 33,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6813
Είδος BDSM
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963247
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Κόκκινο
Πιάστε τον εραστή σας από το χέρι και εξερευνήστε τον μαγευτικό και επώδυνο κόσμο του BDSM με τις υπέροχες μανσέτες καρπού Red Wrist Cuffs από την πολυτελή συλλογή Bound to Please με την υπογραφή της Loving Joy.

Κομψές, σέξι και άκρως αισθησιακές οι χειροπέδες Red Wrist Cuffs είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα faux, σε υπέροχο βαθύ κόκκινο χρώμα και στο εσωτερικό τους διαθέτουν απαλή επένδυση για άνετη και πολύωρη εφαρμογή. Ασφαλίζουν μέσω μίας ρυθμιζόμενης μεταλλικής αγκράφας και προσαρμόζονται άψογα στις επιθυμητές κάθε φορά διαστάσεις, ενώ μία ανθεκτική, μεταλλική αλυσίδα με περιστρεφόμενα clips ενώνει, μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο μανσέτες μεταξύ τους για πλήρη ακινητοποίηση. Οι χρυσές λεπτομέρειες και το βαθύ κόκκινο χρώμα, τέλος, τούς προσδίδει μία νότα πολυτέλειας και ακαταμάχητου ερωτισμού.

Οι Red Wrist Cuffs έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους αρχάριους παίκτες του Bondage play οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους δειλά βήματα στον μυστηριώδη κόσμο του BDSM ή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν ένα υψηλής αισθητικής και ποιότητας αξεσουάρ στην συλλογή τους.

Συνολικό μήκος: 29 cm Πλάτος: 4 cm
Μήκος αλυσίδας (με clip): 15cm
Εσωτερική διάμετρος: περίπου. 3,5-7cm

Δείτε επίσης

Official Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Polsiere Cuffs Belt Pink Toyz4Lovers
€ 14,90   € 10,90
Za Za Zu Feather Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 17,90
Wrist and Ankle Restrain Set Black Guilty Pleasures
€ 29,80
Quilted Wrist Cuffs by X-Play
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή