Sincerely Lace Double Strap Handcuffs by Sportsheets

€ 36,90 € 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6096
Είδος BDSM
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709520182
Χρώμα Μαύρo
Διδάξτε και διδαχθείτε βιωματικά την τέχνη της ερωτικής υποταγής χωρίς ποτέ να χάνετε το στιλ σας με τις πανέμορφες χειροπέδες Lace Double Strap Handcuffs από την συλλογή Sincerely της εταιρίας Sportsheets και ζήστε ανεπανάληπτες bondage εμπειρίες.


Καλυμμένες εσωτερικά με γούνινη επένδυση για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια στο δέρμα και διακοσμημένες εξωτερικά με δαντέλα, οι Lace Double Strap Handcuffs προσφέρουν υψηλή αισθητική χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό στην ανθεκτικότητα. Διαθέτουν διπλούς λειτουργικούς ιμάντες με μεταλλικές αγκράφες για να προσαρμόζονται στο μέγεθος που επιθυμείτε και μία μικρή αλυσίδα, μέσω της οποίας μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Επιπλέον, διαθέτουν και μικρό λουκέτο με δύο κλειδιά για αυστηρή ακινησία όπου και όποτε αυτή είναι απαραίτητη.

Κατασκευασμένες από εξαιρετικά υλικά, οι Lace Double Strap Handcuffs δημιουργούν μία πραγματικά υπέροχη αίσθηση στο δέρμα που θα σας μείνει αξέχαστη. Συνδυάστε τις με την περίτεχνη μάσκα σας ή το αγαπημένο σας μαστίγιο και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Μήκος: 25,4cm, πλάτος: 6,35cm

Δείτε επίσης

Silky Sensual Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 13,90
Colt Camouflage Universal Handcuffs by CalExotics
€ 42,90   € 34,85
5 Piece Hog Tie & Cuff Set by Sportsheets
€ 74,90   € 66,90
Spread The Love Bar by Sportsheets
€ 38,90   € 33,20
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή