Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy

€ 45,90 € 39,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5404
Είδος BDSM
Υλικό Δέρμα
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962554
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Μετά την επιτυχημένη πορεία της συλλογής fetish παιχνιδιών BOUND, η εταιρία Net 1on1 κυκλοφορεί τη νέα σειρά BDSM παιχνιδιών με την επωνυμία Bound Noir, η οποία συνδυάζει το παραδοσιακό χρώμα της φετίχ σκηνής, το μαύρο, με όμορφες λεπτομέρειες από ορείχαλκο, οι οποίες προσδίδουν στα παιχνίδια μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και κομψότητας.

Για τους ενθουσιώδεις λάτρεις του bondage play που αρέσκονται να πειραματίζονται με τις πιο dark και kinky πλευρές τους, το Bound Noir Nubuck Leather Slim Wrist Cuffs είναι το ιδανικό αξεσουάρ.

Κατασκευασμένες από γνήσιο δέρμα σε μαύρο χρώμα, οι εξαιρετικές αυτές μανσέτες καρπών θα προσδώσουν μία ξεχωριστή νότα πολυτέλειας στα παιχνίδια ρόλων σας! Get Bound Stay Bound!

Ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός των μανσετών με τις εκπληκτικές λεπτομέρειες από ορείχαλκο θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η στιβαρή κατασκευή τους και η απαλή και ομαλή υφή τους θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.

Οι μανσέτες για τους καρπούς διαθέτουν σύστημα ασφάλισης πόρπης 5 οπών και αποσπώμενη αλυσίδα από ορείχαλκο μήκους σχεδόν 13cm με διπλό άγκιστρο ταχείας απελευθέρωσης για μέγιστη ασφάλεια, η οποία συνδέει τους δακτυλίους D σε κάθε μανσέτα και εξασφαλίζει ότι τα χέρια του συνεργάτη σας θα παραμείνουν εκεί που πρέπει να βρίσκονται, περιορίζοντας περαιτέρω κάθε του κίνηση. Επιπλέον, στα δύο εύκαμπτα D- rings κάθε μανσέτας μπορούν να συνδεθούν ποικίλα εξαρτήματα δουλειάς, προκειμένου να εξελίξετε περαιτέρω το παιχνίδι σας.

Συνολικό μήκος μανσέτας: 40cm
Πλάτος μανσέτας: 4,5cm
Μήκος αλυσίδας (με κλιπς): 12.8cm
Περιφέρεια περιχειρίδος: (ρυθμιζόμενο) 23,3-33,5cm

Προσθέστε μια νότα επαγγελματισμού στα BDSM παιχνίδια σας με την εξαιρετική bondage συλλογή Bound Noir. Συμπληρώστε τη συλλογή σας με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς:

Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy

Nubuck Black Leather O-Ring Choker by Loving Joy

Nubuck Black Leather Paddle with Brass Stud Details by Loving Joy

Δείτε επίσης

BegMe Red Edition Nipple Clamps with Chain Gold by DreamLove
€ 19,80   € 14,77
Blaze Elite Collar & Leash White by Dream Toys
€ 32,90   € 27,68
Scandal Universal Cuffs by Calexotics
€ 29,80   € 26,90
Blaze Ball Gag Black Diamond by Dream Toys
€ 23,90   € 18,83
Edge Lined Leather Hand Restraints by Sportsheets
€ 79,70   € 67,80
Επιστροφή στην κορυφή