Ring Metal Handcuffs by Sportsheets

€ 29,80 € 27,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5613
Είδος BDSM
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709099145
Υλικό Μέταλλο
Χρώμα Ασημί
Η τοποθέτηση χειροπέδων μπορεί να εξελιχθεί σε μία βαθιά ερωτική εμπειρία τόσο για σας όσο και για τον/την σύντροφό σας, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να ανακαλύψετε πλευρές του εαυτού σας που παρέμεναν έως τώρα άγνωστες και να πειραματιστείτε με νέους τρόπους διασκέδασης που μέχρι τούδε τους θεωρούσατε ταμπού!

Τολμήστε να δοκιμάστε τα όριά σας στα “αχαρτογράφητα νερά” των παιχνιδιών υποταγής-κυριαρχίας και πραγματοποιήστε με απόλυτη ασφάλεια τις κρυφές σας επιθυμίες με το νέο bondage αξεσουάρ από την συλλογή Sex&Mishief της εταιρίας Sportsheets, τις χειροπέδες Ring Metal Handcuffs.

Ιδανικές για τους αρχάριους στο bondage play, κατάλληλες, όμως και για τους πιο προχωρημένους παίκτες της BDSM σκηνής, οι Ring Metal Handcuffs θα γίνουν το πιο ξεχωριστό must-have παιχνίδι της συλλογής σας, η νέα, αγαπημένη σας “συνήθεια”. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και κλειδιά, εντούτοις δεν είναι απαραίτητα, καθώς οι χειροπέδες διαθέτουν κουμπί ταχείας απασφάλισης γα απόλυτα σίγουρα και ασφαλή παιχνίδια.

Ελάχιστη εσωτερική περιφέρεια χειροπέδων 13cm.
Μέγιστη εσωτερική περιφέρεια χειροπέδων 19 cm.
100% nickel-free μέταλλο.

Δείτε επίσης

All Time Favorites Love Rope 5m Black by Dream Toys
€ 12,90   € 9,23
Adrenaline Spikes Metal Pinwheel by Fifty Shades of Grey
€ 27,90
2 Low Temperature Drip Candles by Taboom
€ 21,90
Metal Leg Cuffs by Pipedream
€ 24,90
Sinful Black Collar Black by NS Novelties
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή