Totally His Soft Handcuffs by Fifty Shades of Grey

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5077
Είδος BDSM
Υλικό Διάφορα Υλικά
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο της BDSM διασκέδασης και ανακαλύψτε με απόλυτη άνεση και ασφάλεια την διεγερτική απόλαυση των παιχνιδιών κυριαρχίας/υποταγής με τις πολυτελείς, διακριτικές και εξαιρετικά απαλές χειροπέδες της επίσημης συλλογής του παγκόσμιου BestSeller 50 Shades Of Grey, "Totally His" Soft Handcuffs.
“Τις χειροπέδες, τις απόλαυσα, … στην πραγματικότητα ήταν κάτι περισσότερο από απόλαυση. Με συνεπήραν. Μπορείς να μου το κάνεις πάλι, όποια στιγμή το θελήσεις”. Anastasia Steele

Με βελούδινη, απαλή εσωτερική επένδυση για πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και ασημί, σατέν εξωτερικό επικάλυμμα, το οποίο χαρίζει στο παιχνίδι απαράμιλλο στυλ, το "Totally His" είναι χωρίς αμφιβολία το ιδανικό αξεσουάρ για τους αρχάριους bondage players που θέλουν να πειραματιστούν στο ήπιο restraint roleplaying.

Οι χειροπέδες διαθέτουν, επιπλέον, κλείσιμο velcro για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και αφαίρεση, καθώς και ισχυρά κλιπς, μέσω των οποίων μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους είτε με άλλα ερωτικά αξεσουάρ, προκειμένου να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και μία σατέν τσάντα αποθήκευσης.

Δείτε επίσης

Bound to Play Hot Wax Candle Black Loving Joy
€ 16,95
Metal Handcuffs Long Chain by Guilty Pleasure
€ 24,90   € 19,80
Furry Fun Cuffs Purple by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
Leather Collar with Nipple Clamps by Sportsheets
€ 48,90   € 42,50
Furry Leg Cuffs Red by Pipedream
€ 29,90   € 21,90
Επιστροφή στην κορυφή