Sincerely Bling Crystal Buckle Cuffs by Sportsheets

€ 38,90 € 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6097
Είδος BDSM
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709520168
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Μαύρo
Προσθέστε λάμψη στις ερωτικές σας bondage περιπέτειες με τις πανέμορφες χειροπέδες Bling Crystal Buckle Cuffs από την πολυτελή συλλογή Sincerely της εταιρίας Sportsheets.

Υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατασκευασμένες από ασφαλή για το δέρμα υλικά οι χειροπέδες διαθέτουν βελούδινη επένδυση για άνετη πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια, ενώ ρυθμίζονται απόλυτα, μέσω ενός απλού κουμπώματος τύπου ζώνης με διάσπαρτες πετρούλες στην αγκράφα για να ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη. Συνδέονται μεταξύ τους με μια μικρή, μεταλλική αλυσίδα με κλιπς, διασφαλίζοντας ότι ο σκλάβος σας δεν θα μπορεί να κουνήσει ρούπι από τη θέση τιμωρίας του, ενώ χάρη στα ενσωματωμένα D-rings (ένα σε κάθε μανσέτα) μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα BDSM αξεσουάρ, όπως σχοινιά, αλυσίδες, βάρη ή κάποια μπάρα ακινητοποίησης. Ασφαλίζουν και απασφαλίζουν πολύ εύκολα, για άμεση απελευθέρωση, ενώ είναι ιδανικές τόσο για τους καρπούς, όσο και για τους αστραγάλους.

Μπορούν να φορεθούν στην κρεβατοκάμαρα για να ανεβάσετε την kinky διάθεσή σας στους φετιχιστικούς σας πειραματισμούς ή και ως απλό, καθημερινό αξεσουάρ.
Μήκος: 25,4cm, πλάτος: 6,35cm.

Δείτε επίσης

Furry Fun Cuffs Purple by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Midnight Lace Bit Gag by Sportsheets
€ 25,90
Bondage Rope Twin Pack by Fifty Shades of Grey
€ 28,90   € 25,90
Enchanted Bondage Kit by Sportsheets
€ 28,90   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή