Blaze Luxury Fetish Bed Restraint Set Dream Toys

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7951
Είδος BDSM / Bondage Sets
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677093
Υλικό Nylon
Χρώμα Μαύρo
Μετατρέψτε το κρεβάτι σας στο ιδανικό BDSM place με το εξαιρετικό Bed Restraint Set, το νέο πολύ-αξεσουάρ συγκράτησης για το κρεβάτι με μανσέτες καρπού και αστραγάλου από την πολυτελή συλλογή Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ περιλαμβάνει δεσμά για τα χέρια και τα πόδια, καθώς και ένα ρυθμιζόμενο στήριγμα με 4 ανθεκτικούς ιμάντες, έναν σε κάθε άκρο, στους οποίους θα στερεώσετε τις μανσέτες καρπού και αστραγάλου.
Σύρετε απλώς και τοποθετήστε τους ιμάντες κάτω από το στρώμα και συνδέστε τα γατζάκια των δεσμών στα O-rings των 4 ιμάντων δένοντας τον σύντρόφο σας με μία και μόνο κίνηση!

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα δεσμά κατά μήκος της κοντής ή μακριάς πλευράς του στρώματος και να πειραματιστείτε με διαφορετικές θέσεις και στάσεις. Το βάρος του στρώματος θα κρατήσει τους ιμάντες στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και τον εραστή σας πλήρως ακινητοποιημένο και ικανοποιημένο.
Οι ιμάντες προσαρμόζονται απόλυτα στο μέγεθος του κρεβατιού σας.
Μεταξύ των χρήσεων, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε τα δεσμά και να κρύψετε τους ιμάντες στερέωσης κάτω από το στρώμα, έτσι ώστε το κρεβάτι σας να είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη φορά!

Τα δεσμά είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά και στο εσωτερικό τους είναι επενδυμένα με απαλή faux γούνα για αποφυγή σημαδιών και αμυχών. Ασφαλίζουν με ισχυρό κλείστρο, τύπου Velcro. Είναι πολύ άνετα και εύκολα στη χρήση.

Δείτε επίσης

Sincerely Lace Fur Lined Hand Cuffs by Sportsheets
€ 38,90   € 33,85
Furry Leg Cuffs Red by Pipedream
€ 29,90   € 21,90
Frou Frou Cuffs by Bijoux Indiscrets
€ 19,80
Nubuck Brown Leather Wrist Restraints by Loving Joy
€ 48,80   € 39,80
Sinful Black Collar Black by NS Novelties
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή