Blaze Luxury Fetish Handcuffs Purple/Black by Dream Toys

€ 28,90 € 22,33


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8955
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632670599
Υλικό PVC
Χρώμα Μαύρo
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
Υποκύψτε στις “αμαρτωλές ” αισθήσεις του restraint play και απολαύστε kinky παιχνίδια υποταγής / κυριαρχίας με τις πανέμορφες Handcuffs, τις νέες, καλαίσθητες χειροπέδες από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Φτιαγμένες από μαύρο συνθετικό δέρμα, με υπέροχα γυαλιστερά ανάγλυφα μαύρα-μοβ σχέδια που λαμπυρίζουν ελαφρά και εσωτερικό επενδυμένο με νεοπρένιο, υλικό κατάλληλο για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και τραυματισμούς oι χειροπέδες έχουν ιδιαίτερα μαλακή υφή και εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή, η οποία και τις καθιστά ιδανικές για έντονο δυναμικό παιχνίδι.
Ασφαλίζουν μέσω κομψών, μεταλλικών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας απόλυτα ακινητοποιημένο, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής. Επίσης, μπορούν να συνενωθούν και μεταξύ τους μέσω μίας μικρής μαύρης αλυσίδας με άγκιστρο, η οποία μπορεί και να αφαιρεθεί προκειμένου να συνδέσετε στις χειροπέδες όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα must have αξεσουάρ για απολαυστικές restraint εμπειρίες, το οποίο θα σας ενθουσιάσει με την σκοτεινή μα και ιδιαίτερα κομψή του εμφάνιση και την άψογη λειτουργικότητά του.
Υλικά: νεοπρένιο, PU, PVC και μέταλλο. Δεν περιέχουν νικέλιο.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Δείτε επίσης

Gold BDSM Handcuffs by Taboom
€ 29,80   € 26,60
Darkness Textured Black Handcuffs DreamLove
€ 19,80   € 15,50
Vegan Leather Neoprene Lining Handcuffs Black Coquette Fantasy DreamLove
€ 22,90   € 18,50
Blaze Elite Handcuffs Red by Dream Toys
€ 28,90   € 23,88
Radiant Handcuffs Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 28,90   € 19,98
Επιστροφή στην κορυφή