Ramrod Pistol Penis Pump Deluxe Dream Toys

€ 44,84


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7743
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101489
Ενισχύστε το μέγεθος, τη σκληρότητα και τη διάρκεια της στύσης και βελτιώστε την απόδοσή σας στο κρεβάτι με την Pistol Penis Pump Deluxe τη νέα, πολυτελή αντλία μεγέθυνσης πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Η αντλία διαθέτει έναν διαφανή, αεροστεγή κύλινδρο με χάρακα μέτρησης στο μπροστινό του τμήμα για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια της άντλησης. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου υπάρχει ασφαλής, εύκαμπτη βάση - τύπου Donut (δακτυλίου) - από σιλικόνη, η οποία περιβάλλει το άνοιγμά του διατηρώντας το μόριό σας ασφαλές και προστατευμένο και ταυτόχρονα παρέχει αεροστεγή σφράγιση.

Στο πάνω τμήμα του κυλίνδρου ξεκινά ένας εύκαμπτος σωλήνας αέρα που σας επιτρέπει να αντλείτε με ευκολία σε οποιαδήποτε θέση βρίσκεστε, ο οποίος καταλήγει σε ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο μανόμετρο / μετρητή για ακριβή αποτελέσματα, ένα μπουτόν άμεσης αποσυμπίεσης του αέρα και μία εργονομική λαβή, τύπου πιστόλι, η οποία θα κάνει την άντληση πραγματικό …παιχνιδάκι. Απλά πατήστε απαλά μέχρι να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο αναρρόφησης και απολαύστε καυτές, σφύζουσες στύσεις.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και χλιαρό νερό ή ζεστό νερό και σαπούνι.
Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον ένα ελαστικό Cock Ring για τη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστή.

Κατασκευασμένο από ABS και TPE.
Μήκος κυλίνδρου 20cm, πλάτος 5,9cm

Δείτε επίσης

Pump Worx Max Percision Power Pump Pipedream
€ 69,90   € 60,45
Performance VX3 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties
€ 39,70   € 32,43
Pump Up Easy Touch Automatic Toyz4Lovers
€ 39,70
Executive Vacuum Pump by Calexotics
€ 42,90
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Επιστροφή στην κορυφή