Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics

€ 62,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7608
Είδος Τρόμπες Πέους
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Barcode 716770087171
Υλικό ABS Πλαστικό
Μήκος 30,00 cm
Απολαύστε extra large στύσεις διαρκείας με την μοναδική Executive Big Man's Pump, την νέα, εύχρηστη αντλία μεγέθυνσης πέους από την πολυτελή συλλογή Optimum Series της εταιρίας CalExotics.

Η αντλία αποτελείται από έναν υπερμεγέθη, διαφανή, ακρυλικό κύλινδρο με ασφαλή σφράγιση, αφαιρούμενο εύκαμπτο σωλήνα αέρα σιλικόνης και ευκρινή βαλβίδα γρήγορης αποδέσμευσης. Λίγες μόνο αντλήσεις της εργονομικά σχεδιασμένης, εύχρηστης λαβής τύπου σκανδάλης αρκούν για να δημιουργήσουν συνθήκες μέγιστης αναρρόφησης στο εσωτερικό του κυλίνδρου και σε λίγα μόνο λεπτά να απολαύσετε τη στύση που πάντα επιζητούσατε. Ο κύλινδρος διαθέτει χάρακα μέτρησης, ο οποίος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο του οργάνου σας καθ΄όλη τη διάρκεια της άντλησης. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος πιέστε απλά τη βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης, η οποία βρίσκεται στο σημείο σύνδεσης του σωλήνα με την λαβή και η πίεση θα χαθεί άμεσα. Ο σωλήνας αέρα αν και αποσυνδέεται και αφαιρείται εύκολα, διατηρεί εντούτοις σε μεγάλο βαθμό την αναρρόφηση στο εσωτερικό της αντλίας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης έναν υψηλής ποιότητας, ελαστικό δαχτυλίδι σιλικόνης (cock ring) πλάτους 3,25 cm το οποίο φοριέται στη βάση του μορίου και περιορίζει τη ροή του αίματος, παρέχοντάς σας μια πιο σκληρή στύση που διαρκεί.

Να χρησιμοποιείτε την αντλία πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε την με ένα ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή με ένα σπρέι καθαρισμού παιχνιδιών. Αποσυναρμολογείται πολύ εύκολα.

Κατασκευασμένη από ασφαλή για το σώμα υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις: Κύλινδρος (Ακρυλικό), Εύκαμπτος σωλήνας αέρα (Σιλικόνη), Λαβή, Βαλβίδα αποδέσμευσης (ABS), Υποδοχή (POM)

Μήκος: 30,0 cm, πλάτος 9 cm

Δείτε επίσης

Redline Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 39,80   € 32,94
Pump UP Pressure Touch Finger Toyz4Lovers
€ 28,90
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Cleaning Kit by Bathmate
€ 34,90   € 29,90
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή