Enchanted Bondage Kit by Sportsheets

€ 28,90 € 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5745
Είδος BDSM
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709099244
Χρώμα Κόκκινο
Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του restraint play με το εξαιρετικό Enchanted Bondage Kit από την Sex and Mischief, το ξεχωριστό σετ δουλείας που θα σας ενθουσιάσει με την πολυτέλεια και την ομορφιά του.

Το Kit περιλαμβάνει ένα ζευγάρι κομψές, ρυθμιζόμενες χειροπέδες, ελαφριές και άνετες, οι οποίες ασφαλίζουν με ένα λιτό κούμπωμα για γρήγορη απελευθέρωση, ενώ ενώνονται μεταξύ τους με γάντζο, για να μπορείτε να προσαρμόσετε επάνω τους και άλλα bondage αξεσουάρ, καθώς και μία όμορφη βελούδινη μάσκα για τα μάτια, η οποία παραμένει στη θέση της μέσω ενός ελαστικού ιμάντα και σας παρέχει πλήρη κάλυψη. Τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από faux δέρμα και μπορντό βελούδο, υλικά τα οποία τους προσδίδουν μία ξεχωριστή νότα πολυτέλειας, ενώ η ποιότητα της κατασκευής και τα καινοτόμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τους εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια, χωρίς συμβιβασμούς στον αισθησιασμό.

Το Enchanted Bondage Kit είναι ένα κομψό, άνετο και ασφαλές σετ, ιδανικό για ζευγάρια που μόλις έχουν ξεκινήσει την εξερεύνηση και επιθυμούν να πειραματιστούν με ήπια BDSM παιχνίδια υποταγής/κυριαρχίας.

Μέγεθος χειροπεδών 23cm.

Δείτε επίσης

Black Beginner's Handcuffs by Sportsheets
€ 26,90   € 22,90
Door Jam Cuffs by Loving Joy
€ 24,90
Extra Top Bondage Kit Black Fetish Art Toyz4Lovers
€ 47,90
Za Za Zu Feather Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 17,90
Midnight Lace Collar and Leash by Sportsheets
€ 44,90   € 39,75
Επιστροφή στην κορυφή