Radiant Glow in the Dark Eye Mask Green Dream Toys

€ 15,80 € 14,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9001
Είδος Blindfolds
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102738
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.

“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!
Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει

Δώστε χώρο στη fetish πλευρά του εαυτού σας με την υπέροχη Eye Mask, τη νέα ξεχωριστή μάσκα ματιών με εφέ λάμψης από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας και υφής μαλακό δέρμα faux, η μάσκα θα περιορίσει απόλυτα την οπτική σας ικανότητα αφήνοντας ελεύθερο χώρο στη φαντασία να συμπληρώσει… τα υπόλοιπα Ασφαλίζει με μία στέρεα αγκράφα, μέσω της οποίας μπορείτε να την ρυθμίσετε απόλυτα και να την προσαρμόσετε στο μέγεθός σας. Ένα υπέροχο αξεσουάρ για τους λάτρεις της BDSM σκηνής.

One size. Σε ζωηρό πράσινο χρώμα.
Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Bondage Couture Leather Blindfold Ns Novelties
€ 19,70
Blaze Elite Eye Mask White by Dream Toys
€ 12,78
Satin Blindfold Black by Sportsheets
€ 13,90   € 10,32
Bound to Play Beginners Blindfold Black Loving Joy
€ 11,90
Blaze Diamond Luxury Fetish Black Eye Mask Dream Toys
€ 12,75
Επιστροφή στην κορυφή