No Peeking Twin Blindfolds by Fifty Shades of Grey

€ 35,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5002
Είδος Blindfolds
Υλικό Σατέν
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819657
Προέλευση United Kingdom
”Δεν βλέπω τίποτα. ... Είμαι έτοιμη, πρόθυμη να νιώσω το άγγιγμά του”.
Ana Steel.
Ενισχύστε τις αισθήσεις σας και αυξήστε κατακόρυφα τη διέγερσή σας με το εξαιρετικό σετ πολυτελών μασκών, No Peeking Twin Blindfolds, μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Grey. Το σετ περιλαμβάνει δύο πανέμορφες μάσκες - μία ασημί και μία μαύρη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ποια θα είναι δική σας και ποια θα ανήκει στον εραστή σας - οι οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών Sub/Dom παιχνιδιού ρόλων που αρέσκεστε να παίζετε.

Με πλάτος 6,3cm και μήκος 19cm, οι μάσκες είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα του προσώπου. Είναι κατασκευασμένες από απαλό και λείο στην υφή σατέν ύφασμα, για άνετη εφαρμογή, το μπροστινό τους μέρος καλύπτεται με faux γούνα, προσδίδοντας στο ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ μία νότα κομψότητας, ενώ στο πίσω μέρος ένας ελαστικός ιμάντας κρατάει τις μάσκες σταθερά στη θέση τους.

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως μάσκες ύπνου και να τις έχετε πάντα μαζί σας, στο ταξίδι, στις εκδρομές, σε στιγμές χαλάρωσης στην δουλειά, στο σπίτι, και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε.

Στη συσκευασία θα βρείτε μία κομψή τσάντα Fifty Shades of Grey Collection για ασφαλή αποθήκευση.

Δείτε επίσης

Blaze Elite Eye Mask Red by Dream Toys
€ 12,90   € 11,98
Nubuck Brown Leather Blindfold by Loving Joy
€ 16,90
Blaze Diamond Luxury Fetish Black Eye Mask Dream Toys
€ 12,75
Soft Blindfold Pink by Sportsheets
€ 9,90   € 6,90
Fetish Black Satin Blindfold by Pipedream
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή