Chained Nipple Clamps by Sportsheets

€ 22,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4438
Είδος Στολίδια Σώματος
Μήκος 33,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709100896
Υλικό Μέταλλο
Εξερευνήστε τις χαρές του nipple play με το εξαιρετικό Chained Nipple Clamps της σειράς Sex and Mischief και νιώστε την ευχαρίστηση να κατακλύζει το σώμα σας και να σας παρασύρει ολοκληρωτικά.

Παγιδέψτε τις θηλές σας ανάμεσα στους σφικτήρες του Chained Nipple Clamps και με τις βίδες που υπάρχουν πάνω στις δύο υποδοχές, ρυθμίστε την ένταση της πίεσης, όσο εσείς επιθυμείτε. Οι σφιγκτήρες είναι καλυμμένοι με πλαστικό, προκειμένου να αποσοβείται η πιθανότητα τραυματισμού ή/και εκδορών της επιδερμίδας. Ιδανικό για νέους, αλλά και έμπειρους fetish players. Απολαύστε ελαφρά τσιμπήματα, τοποθετώντας τα Clamps σε ξεχωριστά σημεία υποδοχής ή δυνατά και έντονα “ δαγκώματα” πιέζοντάς τα δυνατά σε ένα μόνο από τα …ευαίσθητα σημεία σας. Η επιλογή και η ευχαρίστηση δική σας!

Οι σφιγκτήρες συνδέονται μεταξύ τους με μια κομψή, μεταλλική αλυσίδα, μήκους 33.00cm, η οποία θα σας προσφέρει ένα υπέροχα αισθησιακό άγγιγμα απαλότητας.
Με λιτό design και ποιότητα κατασκευής που ξεχωρίζει τo Chained Nipple Clamps μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και από τα δύο φύλλα.

Δείτε επίσης

Heart Clit Clip by Loving Joy
€ 13,90
Sweet Tease Vibrating Nipple Stimulators by Fifty Shades of Grey
€ 25,40
Feather Boa Black Pipedream
€ 14,90
Playful Tassels Nipple Clamps Gold by Calexotics
€ 19,80
Feathered Nipple Clamps by Sex & Michief
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή