Alligator Nipple Clamps by Pipedream

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4542
Είδος Στολίδια Σώματος
Μήκος 41,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Βάρος 67 gr
Barcode 603912252620
Τονώστε ιδανικά τις θηλές σας με τους κλασικούς σφιγκτήρες της σειράς Fetish Fantasy, Aligator, από την εταιρία Pipedream. Εξοπλισμένοι με ανθεκτικά μεταλλικά κλιπ και καλυμμένοι με επένδυση από μαλακό καουτσούκ, οι σφιγκτήρες Aligator είναι ιδανικοί τόσο για αρχάριους όσο και για εμπειρότερους phetich players, για solo, αλλά και partner play.

Οι σφιγκτήρες αυτοί διαθέτουν πλήρως ρυθμιζόμενη τάνυση για ατελείωτες ώρες hands-free παιχνιδιού. Περιστρέψτε τον πείρο για να προσαρμόσετε την ένταση της πίεσης αποκλειστικά στις δικές σας “ανάγκες”. Η τάνυση μπορεί να κυμαίνεται από ένα ελαφρύ τσίμπημα, έως και ένα δυνατό δάγκωμα, στην περίπτωση που αφαιρέσετε τα καλύμματα των σφικτήρων, ενώ η μεταλλική αλυσίδα, η οποία έχει τοποθετηθεί στις δύο άκρες των clamps θα εντείνει τη διέγερση κάθε φόρά που κινείστε και μεταβάλλεται η θέση της.

Τα μαξιλαράκια είναι κάπως μεγαλύτερα από ό,τι σε άλλου στυλ σφιγκτήρες, (σφιγκτήρες λαβίδων) για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Τα clamps μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως στους όρχεις ή τα χείλη του αιδοίου. Η μαλακή τους επένδυση θα εξασφαλίσει σταθερότητα και ασφάλεια σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης

Nipple Teasers by ToyJoy
€ 6,90   € 5,76
Naughty Pin Up Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Ruby Black Nipple Clips by Sportsheets
€ 27,90   € 24,50
Playful Tassels Nipple Clamps Silver by Calexotics
€ 19,80   € 16,80
Blaze Deluxe Nipple & Clit Clamps Dream Toys
€ 18,90   € 15,88
Επιστροφή στην κορυφή