Sweet Tease Vibrating Nipple Stimulators by Fifty Shades of Grey

€ 25,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6119
Είδος Στολίδια Σώματος
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 3 × LR44
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060428804869
Προέλευση United Kingdom
"A weekend of firsts." Fifty Shades of Grey

Πολλαπλασιάστε την απόλαυση και βιώστε ανεπανάληπτες ηδονικές κορυφώσεις με τους εξαιρετικούς δονούμενους διεγέρτες θηλών Sweet Tease Vibrating Nipple Stilulators, από την ποιοτική συλλογή Fifty Shades of Grey/The Weekend Collection.

Οι Sweet Tease Nipple Stilulators είναι κατασκευασμένοι από βελούδινη σιλικόνη, 100% υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και η ιδιαίτερα απαλή υφή τους θα σας χαρίσει αξεπέραστη μεταξένια αίσθηση. Στο πάνω μέρος διαθέτουν μία μικρή μαύρη πέρλα ("slide-to-fit"), η οποία μετακινείται για να ταιριάζει άνετα σε κάθε μέγεθος θηλής, χωρίς να τσιμπάει ή να προκαλεί δυσφορία, ενώ στη βάση κάθε διεγέρτη υπάρχει ένας αποσπώμενος Single-speed bullet (δονητής τύπου σφαίρας μίας ταχύτητας), ο οποίος ενεργοποιείται εύκολα πατώντας το κουμπί στο κάτω μέρος, στέλνοντάς σας απανωτά κύματα ηδονής, και τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ανεξάρτητα για την τόνωση των υπολοίπων εξωτερικών ερωτικών ζωνών, ακόμη και ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι διεγέρτες είναι αδιάβροχοι για να μπορείτε να παίζετε ηδονικά kinky παιχνίδια και στο ντους ή την μπανιέρα σας.

Ένα λατρεμένο, γυναικείο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την BDSM συλλογή σας. Εγκεκριμένο από τον συγγραφέα της ερωτικής τριλογίας E.L. James.

Μέγεθος 10,5εκ. Λειτουργούν με μπαταρίες 3 Χ LR44(περιλαμβάνονται)

Δείτε επίσης

Ruby Black Nipple Clips by Sportsheets
€ 27,90   € 24,50
Nipple Chain Clamps by Pipedream
€ 9,90
Nipple Clamps & Chain by Loving Joy
€ 17,90
Mimi Niiple Cover Silver by Bijoux Indiscrets
€ 12,90
Feather Boa Red Pipedream
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή