Nipple & Clit Clamp Set by Loving Joy

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5082
Είδος Στολίδια Σώματος
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211961373
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Γευτείτε την ηδονή της επώδυνης απόλαυσης και αναδείξτε την πιο kinky πλευρά του εαυτού σας με το εξαιρετικό Nipple & Clit Clamp από την δημοφιλή σειρά Bound to Please της εταιρίας Loving Joy, ένα πραγματικά μοναδικό αξεσουάρ, ιδανικό για τους λάτρεις της S&M διασκέδασης και δη όσους απολαμβάνουν τα extreme παιχνίδια διέγερσης.

Οι σφιγκτήρες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό μέταλλο και καλύπτονται από μαλακό λαστιχένιο υλικό, για να αποσοβείται κάθε ενδεχόμενο τραυματισμού. Επιπλέον, ρυθμίζονται εύκολα μέσω μίας βίδας που υπάρχει στο πλάι, προκειμένου να αποφασίζετε εσείς κάθε φορά την πίεση που θέλετε να ασκείτε πάνω σας. Τα Clamps για τις θηλές είναι προσαρτημένα σε δύο ισομήκεις ασημένιες αλυσίδες (23 εκατοστά έκαστη) και μέσω ενός δακτυλίου συνδέονται με μία ελαφρώς μακρύτερη αλυσίδα (32 εκατοστά), η οποία φτάνει έως τον εφηβαίο.

Παγιδέψτε τα ευαίσθητα σημεία σας ανάμεσα στους σφικτήρες και νοιώστε ηδονικά τσιμπήματα να κατακλύζουν το σώμα σας και να σας διεγείρουν.
Το άγγιγμα της κομψής αλυσίδας πάνω στο γυμνό σας δέρμα θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει απίστευτη ευχαρίστηση.

Ένα τολμηρό φετίχ αξεσουάρ για όλες εσάς που δεν διστάζετε να δοκιμάζετε τα όριά σας.

Δείτε επίσης

Flash Cross Glitter Pasties Indiscrets Bijoux
€ 12,90
Playful Tassels Nipple Clamps Gold by Calexotics
€ 19,80
Flamboyant Black Silver by Bijoux Indiscrets
€ 15,80
Sexperiments Nipple Clips by Sportsheets
€ 19,70
Lolos Lili Nipple Covers by Fun Factory
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή