Bullnose Nipple Clamps by Calexotics

€ 15,90 € 13,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6776
Είδος Στολίδια Σώματος
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770013088
Αφεθείτε στην απόλαυση του hardcore nipple play και νοιώστε τις αισθήσεις σας να παραλύουν από την ηδονή με τους εξαιρετικούς σφικτήρες θηλών Bullnose Nipple Clamps, από την εταιρία CalExotics.

Ένα πανέμορφο ερωτικό αξεσουάρ ευχαρίστησης, ιδανικό για τους αρχάριους και προχωρημένους λάτρεις της S & M διασκέδασης, σχεδιασμένο να προσφέρει μοναδική σεξουαλική διέγερση.

Οι σφιγκτήρες Bullnose Nipple Clamps χαρίζουν εξαιρετική άνεση και ασφάλεια και δεν τραυματίζουν στο ελάχιστο τις θηλές, καθώς τα Clips, τα οποία έχουν σχήμα που ομοιάζει με μανταλάκι είναι καλυμμένα με πλαστικό, προκειμένου να περιορίζεται η πιθανότητα τραυματισμού ή/και εκδορών της επιδερμίδας.

Παγιδέψτε τις θηλές σας ανάμεσα στους σφικτήρες, ρυθμίστε την ένταση της πίεσης περιστρέφοντας απλά τη βίδα που υπάρχει σε κάθε κλιπ μέχρι το σημείο που επιθυμείτε και νοιώστε τις θηλές σας να ζωντανεύουν από ηδονή. Απολαύστε ελαφρά τσιμπήματα, τοποθετώντας τα Clamps σε ξεχωριστά σημεία υποδοχής ή δυνατά και έντονα “ δαγκώματα” πιέζοντάς τα δυνατά σε ένα μόνο από τα ευαίσθητα σημεία σας. Τα Clamps είναι τέλος, συνδεδεμένα με μία ασημί μεταλλική αλυσίδα, το βάρος της οποίας εντείνει με κάθε σας κίνηση την πίεση και ταυτόχρονα την ευχαρίστηση.

Το προϊόν δεν σκουριάζει! Δεν περιέχει νικέλιο.

Μήκος αλυσίδας: 27cm.

Δείτε επίσης

Ruby Black Nipple Clips by Sportsheets
€ 27,90   € 24,50
Mimi Niiple Cover Pink by Bijoux Indiscrets
€ 9,90
Non Adjustable Clamps Beads Taboom
€ 14,90   € 12,78
Playful Tassels Nipple Clamps Silver by Calexotics
€ 19,80   € 16,80
Punk Bitch Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή