Block Busters Nipple Clamps by Guilty Pleasures

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6976
Είδος Στολίδια Σώματος
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Guilty Pleasure
Barcode 8719325009002
Υλικό Μέταλλο
Για εσάς που πόνος σημαίνει ηδονή και αρέσκεστε να αφήνεστε συχνά στα δίχτυα της σαγήνης του, οι εξαιρετικοί διεγέρτες θηλών Block Busters από την εταιρία Guilty Pleasure (GP) θα καταστούν αναμφίβολα το αγαπημένο σας fetish toy.

Λιτοί, κομψοί, και σέξι, με άριστη εφαρμογή και όμορφη σχεδίαση, οι σφικτήρες Block Busters διαθέτουν δύο σχετικά ευμεγέθη κλιπς, για ‘τσίμπημα” και μεγαλύτερων επιφανειών, τα οποία είναι καλυμμένα με καουτσούκ για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς ερεθισμούς και αμυχές και μία όμορφη μεταλλική αλυσίδα, η οποία με κάθε σας κίνηση μεγιστοποιεί την ένταση της διέγερσης.

Επίσης, στο επάνω μέρος του κάθε σφικτήρα υπάρχει βίδα, μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγξετε την πίεση της τάνυσης μέχρι το σημείο που σας ευχαριστεί. Κατάλληλο για χρήση και σε άλλα ερωτικά μέρη του σώματος!

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε από ελαφρά τσιμπήματα, τοποθετώντας τα Clamps σε ξεχωριστά σημεία υποδοχής μέχρι και έντονα “δαγκώματα” πιέζοντάς τα δυνατά σε ένα μόνο από τα …ευαίσθητα σημεία σας.

Μήκος αλυσίδας: 43,2cm.

Δείτε επίσης

Flat Nipple Screw by Guilty Pleasures
€ 14,90   € 12,73
Nippies Rio Heart by Bristol6
€ 17,90   € 14,90
Nipple & Clit Clamp Set by Loving Joy
€ 18,90
Playful Tassels Nipple Clamps Black by Calexotics
€ 19,80   € 17,95
Blaze Deluxe Nipple & Clit Clamps Dream Toys
€ 18,90   € 15,88
Επιστροφή στην κορυφή