Twitchy Palm Spanking Paddle by Fifty Shades of Grey

€ 35,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4814
Είδος Spankers
Μήκος 32,00 cm
Υλικό Σατέν
Barcode 5060108819565
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Προέλευση United Kingdom
"Θέλεις να σε δείρω, Αναστασία;" "Ναι." Η φωνή μου είναι ένας βραχνός ψίθυρος. Ξαφνικά νοιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου. Ίσως να είναι αυτό που χρειάζομαι ... αυτό που μου λείπει. Παραδίνομαι στον ρυθμό του, απολαμβάνοντας κάθε του χτύπημα. - Ana Steele and Christian Grey.

Εξερευνήστε την κυρίαρχη πλευρά του εαυτού σας με το εξαιρετικό Twitchy Palm, το νέο, διπλής όψεως Paddle της συλλογής Fifty Shades of Grey και απολαύστε πρωτόγνωρες και ξεχωριστές Spanking εμπειρίες. Η μία του πλευρά, η σατέν, επενδεδυμένη με μαξιλαράκι από νοπρένιο, είναι απαλή και μαλακή και προσφέρεται για ήπιο, αισθησιακό χάιδεμα. Η άλλη του πλευρά, η δερμάτινη, είναι λεία και σκληρή και ενδείκνυται για πιο δυνατά χτυπήματα. Ξεκινήστε με την ασημένια, σατέν όψη, πιέζοντας και ραπίζοντας ελαφρά την επιφάνεια του σώματος, και κατόπιν γυρίστε πλευρά για μια πιο έντονη και δυναμική συνέχεια.

Το Paddle διαθέτει μία λεπτή και άνετα διαμορφωμένη λαβή για ασφαλή χτυπήματα ακριβείας, καθώς και έναν μαλακό ιμάντα, ο οποίος μπορεί να τυλιχτεί γύρω από τα δάχτυλα ή τον καρπό, για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην κίνηση.

Κατάλληλο για αρχάριους, αλλά και έμπειρους BDSM players. Συνδυάζεται ιδανικά με χειροπέδες, κολάρα, blindfolds και άλλα fetish αξεσουάρ.

Το Spanking Paddle έχει μήκος 31.75cm και πλάτος 6cm.

Δείτε επίσης

Leather Impression Paddle Hearts by Sportsheets
€ 46,90   € 39,75
Midnight Lace Paddle 30cm by Sportsheets
€ 29,30
Silicone Paddle Black by Loving Joy
€ 28,90
Bitch Diamante Paddle 32cm by Loving Joy
€ 34,90   € 27,90
Nubuck Black Leather Paddle with Brass Stud Details by Loving Joy
€ 32,90
Επιστροφή στην κορυφή