Scandal Bull Whip by Calexotics

€ 37,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5233
Είδος Μαστίγια
Μήκος 75,00 cm
Υλικό Πολυεστέρας
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770082633
Εξερευνήστε την άγρια πλευρά του εαυτού σας και απελευθερώστε τις πιο μύχιες, πιο σκοτεινές και πιο έντονες επιθυμίες σας, με το εξαιρετικό Scandal Bull Whip της εταιρίας California Exotics, το απαραίτητο ερωτικό αξεσουάρ κάθε ορκισμένου λάτρη της BDSM διασκέδασης, αρχάριου ή και πιο έμπειρου,

Το δερμάτινο μαστίγιο διαθέτει μονή χειροποίητή ουρά, περίτεχνα πλεγμένη, καθώς και μία εντυπωσιακή λαβή από σατέν μπροκάρ ύφασμα σε κόκκινο-μαύρο! Στην άκρη της λαβής θα βρείτε ένα στέρεο λουράκι καρπού, για βέλτιστη σταθερότητα και μέγιστο έλεγχο των χτυπημάτων.

Ρίξτε τον άτακτο εραστή σας στο κρεβάτι και “περιποιηθείτε” τον αναλόγως! Ξεκινήστε με απαλά γαργαλήματα και ήπια, κοφτά χτυπήματα και σταδιακά κλιμακώστε την ένταση του παιχνιδιού μέχρι να τον δείτε να λιώνει από ηδονή και να παρακαλάει για περισσότερο. Για ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι σας, συνδυάστε το Scandal Bull Whip και με άλλα BDSM αξεσουάρ, της ίδιας ή και διαφορετικής συλλογής, όπως χειροπέδες καρπών και αστραγάλων, κολάρα, σχοινιά, riding crops, μάσκες κ.α.

Μήκος ουράς: 75cm, μήκος λαβής: 12cm.

Δείτε επίσης

Silicone Riding Crop Black by Loving Joy
€ 19,80
Riding Crop 43cm by Sportsheets
€ 18,90
Scandal Split Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Impressions Heart Crop by Sportsheets
€ 24,80
Feather Whip Black by Guilty Pleasure
€ 17,80   € 13,87
Επιστροφή στην κορυφή