Scandal Split Tip Crop 46cm by Calexotics

€ 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5339
Είδος Μαστίγια
Μήκος 46,00 cm
Υλικό Medical Grade PU
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770089472
Ενδώστε στις πιο άγριες και σκοτεινές επιθυμίες σας και γευτείτε τις πιο ανομολόγητες φαντασιώσεις σας με το εκπληκτικό μαστίγιο τύπου ιππασίας Scandal Split Tip Crop από την εταιρία Cal Exotics.

Ρίξτε τον άτακτο εραστή σας στο κρεβάτι και “περιποιηθείτε” τον αναλόγως!
Απαιτείστε τυφλή υπακοή στις εντολές σας και τιμωρήστε παραδειγματικά κάθε του παρέκκλιση. Το Scandal Split Tip Crop διαθέτει λεία, αλλά στενή επιφάνεια, ιδανική για την επιβολή αυστηρών τιμωριών, καθώς και μία άκρως στιβαρή, εντυπωσιακή λαβή από σατέν μπροκάρ ύφασμα σε κόκκινο-μαύρο, η οποία προσδίδει στο μαστίγιο μία επιπλέον νότα πολυτέλειας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει και απόλυτα σταθερό κράτημα. Ένα πραγματικά must-have fetish αξεσουάρ για τους ενθουσιώδεις spankers, αρχάριους αλλά και έμπειρους.

Στη σειρά Scandal κυκλοφορούν δύο είδη Tip Crops, ένα με στενή (Split) και ένα με πλατιά (Wide) επιφάνεια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας γούστα.

Το Scandal Split Tip Crop είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PU (πολυουρεθάνη), πολυεστέρα και κράμα ψευδαργύρου. Καθαρίστε το με ένα αντιβακτηριδιακό Toy Spray. Μην το βρέχετε! Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό!.

Συνολικό μήκος: 46cm.

Δείτε επίσης

Braided Bull Whip Black by Guilty Pleasures
€ 34,60
Diamond Crystal Crop 49cm Black by Sportsheets
€ 47,90
Slender Impulse Whip 65cm by Sportsheets
€ 34,90   € 29,80
Feather Whip Black by Guilty Pleasure
€ 17,80   € 13,87
'Sweet Sting' Riding Crop by Fifty Shades of Grey
€ 36,90
Επιστροφή στην κορυφή