'Sweet Sting' Riding Crop by Fifty Shades of Grey

€ 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4681
Είδος Μαστίγια
Μήκος 58,00 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819503
Προέλευση United Kingdom
Το Fifty Shades of Grey “Sweet Sting” Riding Crop είναι το ιδανικό αξεσουάρ για εσάς που αρέσκεστε στο spanking play και απολαμβάνετε τα παιχνίδια υποταγής / κυριαρχίας. Τιμωρήστε τον σύντροφό σας με αυτό το ευέλικτο και ισχυρό μαστίγιο ιππασίας ή αφεθείτε στην γλυκιά του τιμωρία και απογειώστε την ερωτική σας ζωή.

Όταν η ασημένια άκρη του “Sweet Sting” αγγίξει την επιδερμίδα σας θα αφυπνιστούν ερωτογενείς ζώνες που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν. Τα συνεχόμενα χτυπήματα θα αφήσουν ζεστά τσιμπήματα στο δέρμα σας, τα οποία θα υποχωρήσουν σταδιακά κάτω από το χάδι του, φέρνοντας στην επιφάνεια απερίγραπτη ικανοποίηση.
Ισορροπώντας μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου, το μαστίγιο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει με ακρίβεια τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος.
Συνδυάστε το και με άλλα bondage αξεσουάρ, όπως χειροπέδες μάσκες, λουριά και νοιώστε την απόλυτη ηδονή να σας κατακλύζει.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης, ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ανθεκτικότητας, το “Sweet Sting” διαθέτει ιμάντα με δερμάτινη λεπτομέρεια, ο οποίος τυλίγεται γύρω από τον καρπό, καθώς και μια μαλακή λαβή από καουτσούκ για καλύτερο κράτημα.

Μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Grey και εγκεκριμένο από τον συγγραφέα E L James, το μαστίγιο αυτό είναι το ιδανικό ερωτικό δώρο για τους οπαδούς της τριλογίας.

Το “Sweet Sting” είναι κατασκευασμένο από δέρμα, PVC, νάιλον και EVA. Το μήκος του είναι 58,4cm.

Δείτε επίσης

Darkness Riding Crop Black 47cm DreamLove
€ 18,90
Scandal Split Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Slender Impulse Whip 65cm by Sportsheets
€ 34,90   € 29,80
Silicone Riding Crop Black by Loving Joy
€ 19,80
Riding Crop 43cm by Sportsheets
€ 18,90
Επιστροφή στην κορυφή