Darkness Riding Crop Black 47cm DreamLove

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8490
Είδος Μαστίγια
Μήκος 47,00 cm
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565903602
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Κυριαρχήστε ολοκληρωτικά στο κορμί και στο μυαλό του εραστή σας με το υπέροχο Riding Crop, το νέο πανέμορφο μαστίγιο τύπου ιππασίας από την ξεχωριστή bondage συλλογή της εταιρίας Darkness.

Κατασκευασμένο από δέρμα vegan, το μαστίγιο διαθέτει μακριά, στιβαρή λαβή με ανάγλυφη υφή για έξτρα πολυτέλεια, επίπεδη πλατιά επιφάνεια ικανή να προκαλέσει το τσούξιμο και τον έντονο τοπικό πόνο που επιζητάτε και όμορφο λουράκι για τον καρπό για απόλυτα σταθερά, και στοχευμένα χτυπήματα. Ιδανική επιλογή για χτυπήματα στους γλουτούς και στις πατούσες.

Ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους λάτρεις του BDSM. Για πιο hardcore καταστάσεις, συνδυάστε το και με άλλα fetish αξεσουάρ, όπως μάσκες ματιών ή προσώπου, κολάρα, φίμωτρα, χειροπέδες κλπ.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Η συλλογή Darkness bondage είναι μία νέα σειρά ερωτικών bdsm. παιχνιδιών, εξαιρετικής ποιότητας, κυκλοφόρησε μόλις το 2020, η οποία απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους λάτρεις του φετίχ που επιθυμούν να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν “απαγορευμένες”, “αμαρτωλές” εμπειρίες.

Συνολικό Μήκος: 47cm

Δείτε επίσης

Braided Bull Whip Black by Guilty Pleasures
€ 34,60
Scandal Split Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Silicone Riding Crop Black by Loving Joy
€ 19,80
Ouch! Suede Crop Red 66cm by Shots Media
€ 39,70   € 33,90
Scandal Wide Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Επιστροφή στην κορυφή